TripTalk logo mobiel wit
Zoek
Sluit dit zoekvak.
tas dagje weg niet ontbreken

Partner nieuws

Dagje weg? Dit mag niet ontbreken in je tas

De tijd van vakanties komt er weer aan en dat betekent natuurlijk ook het plannen van leuke dagjes weg! Ben jij ook zo’n iemand die een dag weg graag goed organiseert? Dan vind jij het waarschijnlijk ook prettig om alles bij de hand te hebben en niets te vergeten. In deze blog geven we je een handige checklist zodat je precies weet wat je in je handtas mee moet nemen!

Dagje weg? Dit mag niet ontbreken in je tas

Deodorant 

Niets is zo vervelend als er halverwege de dag achter komen dat je behoorlijk aan het transpireren bent en je er niets aan kunt doen. Daarom is het slim om altijd een deodorant in je tas te stoppen. Niet alleen tijdens een dagje weg is dit handig; ook op andere momenten in je leven is het fijn om je af en toe even te kunnen opfrissen; bijvoorbeeld voor een spannende sollicitatie. Heb je niet zo’n grote handtas? Je kunt ook travel size deodorants vinden die makkelijk zijn om in je tas te stoppen. 

Reizen met alleen handbagage? Dat doe je zo.

Zonnebril

Met een beetje geluk schijnt de zon wanneer jij een dag eropuit gaat! Zorg dan wel dat je een zonnebril bij je hebt. Dit staat niet alleen erg stijlvol, het is sowieso verstandig om je ogen te beschermen tegen te veel uv-straling. Ben je in het bezit van een dure designerzonnebril? Gooi die dan niet los in je tas, maar schaf een mooie brillenkoker aan die de zonnebril kan beschermen. Het is jammer – en vooral erg vervelend – wanneer de pootjes verbuigen of scheef gaan zitten.

zonnebril strand
(c) Unsplash – S O C I A L . C U T

Opladers

We zijn tegenwoordig erg afhankelijk van onze telefoon; we zoeken er dingen in op, al onze contacten staan erin en we maken er ontzettend veel foto’s mee. Tijdens een dagje uit wil je hem dan ook graag paraat hebben. Zorg daarom dat je altijd een oplader bij je hebt zodat je hem kunt opladen wanneer dit nodig is. Een ander idee is om een powerbank in je tas te stoppen zodat je je oplader thuis kunt laten – op die manier raak je hem ook niet kwijt!

Lees hier tips voor het inpakken van je koffer!

Flesje water

Zeker bij warm weer is het goed om veel te drinken. Stop dus altijd een flesje water in je tas zodat je gehydrateerd kunt blijven. Ook als je op een vervelend moment kriebel in je keel hebt is het fijn als je even snel een slokje drinken kunt nemen.

water fles
(c) Unsplash – Marvin Meyer

Ben jij iemand die het snel vergeet om waterflesjes in huis te halen? Je kunt dan ook een mooie Dopper in je favoriete kleur aanschaffen zodat je altijd een fles hebt om water in te doen. De Dopper bestaat uit gerecycled en recyclebaar materiaal; zo ben je ook nog eens milieubewust bezig!

Pijnstillers

Je weet maar nooit wat er op zo’n dag kan gebeuren; daarom is het verstandig om standaard een voorraadje paracetamol of ibuprofen in je tas te hebben. Komt er plotseling heftige hoofdpijn opzetten of speelt je rugpijn weer op? Dan is het fijn om snel even een pijnstiller te kunnen nemen zodat je nog wat aan de rest van de dag hebt!


Dit vind je misschien ook leuk:

Fotocredits header: Unsplash – Matese Fields

Dit artikel is een ingezonden bericht van een partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Scroll naar boven