Home Reistips

Reistips

Ibiza, Rhodos en Santorini al gezien? Deze vijf eilanden in de Middellandse Zee zijn minder toeristisch, wat ze perfect maken voor een heerlijke getaway deze zomer.
Als wij bij TripTalk ergens gek op zijn is het de oneindige zoektocht naar parels op vlooienmarkten. Oude boeken die bijna uit elkaar vallen, designer tassen en de meest onnodige hebbedingetjes gaan mee terug naar huis. We kunnen er uren zoet mee zijn. Daarom hebben wij de leukste vlooienmarkten in Europa voor je op een rij gezet. Zoeken maar!
De temperaturen lopen op, de zomer staat voor de deur en dat betekent maar één ding: festivals! Heb je alle festivals in Nederland al eens afgetikt of wil je dit jaar gewoon iets anders dan anders? Check dan deze vijf toffe festivals in het buitenland waar je deze zomer nog heen kan.
Slapeloze nachten en een verstoord ritme, dat kan maar op één ding wijzen: je hebt een jetlag. Reizen door meerdere tijdzones is een aanslag op ons lichaam, maar dat betekent niet dat je er niets tegen kunt...
Je hebt een lange reis achter de rug, komt aan op bestemming en daar word je gevraagd om je identiteitskaart of paspoort af te geven. Veel reizigers doen dit zonder nadenken, maar is dit verstandig? Met deze...