TripTalk logo mobiel wit
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zonsondergang in Venetie

Over ons

Welkom bij TripTalk, jouw nieuwe favoriete reisblog waar avontuur en inspiratie hand in hand gaan! Bij ons draait alles om echte ervaringen en authentieke verhalen, rechtstreeks van lokale reisredacteuren en doorgewinterde ervaren reisreporters die persoonlijk de bestemmingen hebben verkend.

Stel je voor: een plek waar je alle insider tips kunt vinden voor jouw volgende reis. Van die verborgen juweeltjes en de beste lokale eetgelegenheden tot aanbevelingen voor zowel budgetvriendelijke als luxe verblijven, bij TripTalk delen we het allemaal met jou.

Cover TripTalk magazine nummer 18

TripTalk Magazine

Naast TripTalk online brengen we 3x per jaar ons eigen TripTalk magazine uit. In het “dikke” magazine vind je nog eens uitgebreide verslagen van reizen, smakelijke tips, interviews met bekende Nederlanders, reisgadgets en funfacts over reizen.

Tevens vind je in ons magazine prachtige fotoreportages  exclusief gemaakt door fotografen voor TripTalk.

Een abonnement op ons magazine scoor je hier of koop het magazine los bij een van onze verkooppunten.

Veel plezier op TripTalk!

Het TripTalk team

Jeroen portret

Jeroen

marketing manager

Janne

Janne Biersma

blogger | redactie

Jiska

Jiska Kroon

Hoofdredacteur Triptalk magazine

Natasja Hoogstede

Natasja Hoogstede

Reisjournalist

Bob

Bob

founder

Laura

Jij?

Wil je graag meehelpen en jouw reisverhalen publiceren op TripTalk? Kijk dan hier.

Samenwerken met TripTalk?

TripTalk is er voor iedereen die houdt van reizen en op zoek is naar een flinke dosis reisinspiratie voor een volgende trip. Denk aan een leuke stedentrip, een verre reis of een weekje aan het strand. 

We werken samen met de professionele reiswereld om bestemmingen nog beter in kaart te brengen, nieuwe trends te ontdekken en deze in woord en beeld te vangen.

We hebben jarenlange contacten met verkeersbureaus, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, cabin crew, lokale reisbureaus en vele  reisreporters/freelancers/bloggers. Al deze connecties zijn belangrijk voor ons en bouwen met ons mee om deze mooie, persoonlijke verhalen, tips en adviezen te kunnen publiceren op TripTalk.nl.

Scroll naar boven