TripTalk logo mobiel wit
Tv schermen op Schiphol met vertrektijden

Over ons

TripTalk is een nieuw Travelcontent & Inspiratieplatform gericht op een brede doelgroep van reizigers die nieuwsgierig is naar wat er op bestemmingen echt te doen is.

Wij willen een verzamelplek bieden voor inspirerende artikelen, geschreven door 10-tallen lokale reisredacteuren die er echt wonen en reisreporters die de landen werkelijk bezocht hebben.

De lokale tips over wat je op een bestemming kan doen, handige adviezen, verborgen plekjes, lekkerste eettentjes, budget en luxe slaapgelegenheden die willen we weten en delen met jou.

Onze “creators” werken altijd vanuit hun passie voor een bestemming en hun interesses die ze graag willen delen. 

Ook werken we samen met de professionele reiswereld om bestemmingen nog beter in kaart te brengen, nieuwe trends te ontdekken en deze in woord en beeld te vangen.

We hebben jarenlange contacten met verkeersbureaus, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, cabin crew, lokale reisbureaus en vele  reisreporters/freelancers/bloggers. Al deze mensen zijn belangrijk voor ons en bouwen met ons mee om deze mooie, persoonlijke verhalen/tips/adviezen te kunnen publiceren op TripTalk.nl.

Veelal eigen fotomateriaal, video’s, en illustraties maken de artikelen leesbaar en interessant om het gevoel van “daar te willen zijn” weer te geven.

De vaste reisredactie op Schiphol van TripTalk verzamelt, bewerkt en selecteert alleen de beste en meest waardevolle content voor jullie als bezoekers

Meer doen, meer beleven, meer delen!

Veel plezier op TripTalk!

Andere kant bibliotheek universiteit Salamanca
De wijngaarden van hacienda Zorita
Scroll naar boven