vrijdag, 9 december, 2022

Samenwerken met TripTalk

TripTalk.nl is de website voor iedereen die houdt van reizen en op zoek is naar een flinke dosis reisinspiratie voor een volgende trip. Denk aan een leuke stedentrip, een verre reis of een weekje aan het strand.
TripTalk magazine reist verder dan online. Hier lees je 4 keer per jaar uitgebreide verhalen van onze vaste redacteurs met meer diepgang, eigen ervaringen en nóg meer tips & tricks.

TripTalk online

Bouw samen met ons aan het nieuwe reisinspiratieplatform van Nederland. Dit kan in de vorm van advertorials, banners, sponsored en exclusieve blogs, nieuwsbriefuitingen en volledige online campagnes op maat.

Neem contact met ons op en we zullen met jouw wensen een mooi advies op maat maken.

Blog van jouw horecazaak, hotel of attractie online bij TripTalk? Dat kan! We komen graag een keer langs!

TripTalk magazine

Naast de plekken voor platte advertenties in de vorm van een spread en een enkele pagina hebben we een aantal andere opties beschikbaar. Zo kun je mee in de vorm van TripTalk stijl tekstverwerking of in een kader.

Uiteraard gaan we ook graag (mee) op reis om een persoonlijk verhaal over de bestemming te schrijven.
Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk en dus drinken we graag samen een goede kop koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Reismedia BV

Naast samenwerkingen met TripTalk zijn er (bundel-) samenwerkingsmogelijkheden mogelijk met onze partner Reismedia B.V. Titels die onder Reismedia B.V. vallen zijn: Luchtvaartnieuws, Zakenreisnieuws, Reisbizz, Aviabanen, Reisjobs en de Beroepenmarkt.

Get in Touch!

    Op welk medium heeft je vraag of voorstel betrekking?
    TripTalk MagazineWebsiteBeide