Samenwerken met TripTalk

TripTalk.nl is de website voor iedereen die houdt van reizen en op zoek is naar een flinke dosis reisinspiratie voor een volgende trip. Denk aan een leuke stedentrip, een verre reis of een weekje aan het strand.

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met de nieuwe website. Van het concept, tot de lay-out en het maken van nieuwe, inspirerende artikelen.

Sales

Bouw samen met ons aan het nieuwe reisinspiratieplatform van Nederland. Dit kan in de vorm van advertorials, banners, linkverwerking, nieuwsbriefuitingen en uiteraard meer. Neem contact met ons op en we zullen met jouw wensen een mooi advies op maat maken.

TripTalk magazine reist verder dan online. Hier lees je 4 keer per jaar uitgebreide verhalen van onze vaste redacteurs met meer diepgang, eigen ervaringen en nóg meer tips & tricks.

Sales

Naast de plekken voor platte advertenties in de vorm van een spread en een enkele pagina hebben we een aantal andere opties beschikbaar. Zo kun je mee in de vorm van TripTalk stijl tekstverwerking of in een kader. Uiteraard gaan we ook graag (mee) op reis om een persoonlijk verhaal over de bestemming te schrijven. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk en dus drinken we graag samen een goed kop koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Naast samenwerkingen met TripTalk zijn er (bundel-) samenwerkingsmogelijkheden mogelijk met onze partner Reismedia BV. Titels die onder Reismedia BV. vallen zijn: Luchtvaartnieuws, Zakenreisnieuws, Reisbizz, Aviabanen, Reisjobs en de Beroepenmarkt.

GET IN TOUCH

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.