TripTalk Magazine

TripTalk is een nieuw magazine voor iedereen die graag reist, of het nou om een citytrip, midweekje of lange vakantie gaat. In het tijdschrift draait alles om bereikbare, betaalbare bestemmingen, maar altijd op net een andere manier.

TripTalk staat boordevol reisinspiratie. We nemen je in het magazine mee op een wereldreis langs prachtige plekken en tippen overal de mooiste must-do’s.

Waar wil je heen, wat wil je zien, wat wil je proeven? TripTalk geeft praktische tips zodat je weet wat de leuke plekjes zijn en zelf geen uren voorbereiding meer hoeft te doen. We vragen daarbij tips aan locals, die plekken op hun duimpje kennen, maar bezoeken plaatsen ook zelf zodat we onze eigen ervaringen kunnen delen. Eerlijk en duidelijk, dat is TripTalk in een notendop. TripTalk Magazine verschijnt vier keer per jaar.
Of bestel eerst een los nummer.

Neem je nu een abonnement:

Abonnementsvoorwaarden:
Alle abonnementen worden aan het eind van de looptijd omgezet naar een jaarabonnement welke telkens voor een jaar wordt gefactureerd, tenzij je tenminste één maand voor het eindigen van de geldende abonnementsperiode heeft opgezegd.

De abonnementenadministratie wordt verzorgd door:

Abonnementenland
Postbus 20
1910 AA Uitgeest
Website: www.aboland.nl (voor wijzigingen of vragen)
Telefoon: +31 (0)251 – 25 79 24
Abonnementenland is ook bereikbaar via Twitter. Stuur uw tweet naar: @Aboland_klanten.