maandag, 24 januari, 2022

TripTalk Magazine

TRIPTALK MAGAZINE

TripTalk Magazine verschijnt drie keer per jaar op de deurmat, in de boekhandels, kiosken en digitaal in de mail. 

In 2022 verschijnt TripTalk Magazine in april, de 2e editie in augustus en de 3e editie in december.

Wil je een abonnement? Kijk dan onderaan deze pagina!

Bestel het laatste TripTalk Magazine online

Bestel het laatste nummer van TripTalk direct hier online in onze kiosk. Je kunt ook nog eerdere edities bestellen.

MEER OVER TRIPTALK MAGAZINE

TripTalk staat boordevol reisinspiratie. We nemen je in het reismagazine mee op een wereldreis langs prachtige plekken en tippen overal de mooiste must-do’s. Nederlandse steden en per trein bereikbare bestemmingen worden daarbij zeker niet vergeten!

Niet alleen prachtige exclusieve foto reportages maar vooral ook de persoonlijke reisverhalen van TripTalk reisjournalisten geven je een gevoel van daar willen zijn!

Waar wil je heen, wat wil je zien, wat wil je proeven? TripTalk geeft praktische tips zodat je weet wat de leuke plekjes zijn en zelf geen uren voorbereiding meer hoeft te doen. We vragen daarbij tips aan locals, die plekken op hun duimpje kennen, maar bezoeken plaatsen ook zelf zodat we onze eigen ervaringen kunnen delen.

Eerlijk en duidelijk, dat is TripTalk in een notendop. TripTalk Magazine verschijnt 3 x per jaar en kost € 7,50 bij de boekhandel.

WAAR KUN JE HET TRIPTALK MAGAZINE KOPEN?

Je kunt het TripTalk magazine kopen bij de meeste Bruna en Primera shops en nog een aantal winkels. Zie alle verkooppunten in dit overzicht.

OF NEEM EEN ABONNEMENT OP ONS MAGAZINE!

Heb je vragen over je abonnement of wil je wijzigingen doorvoeren, dan kun je op deze pagina de antwoorden vinden.

Neem je nu een abonnement:

Abonnementsvoorwaarden:
Alle abonnementen worden aan het eind van de looptijd omgezet naar een jaarabonnement welke telkens voor een jaar wordt gefactureerd, tenzij je tenminste één maand voor het eindigen van de geldende abonnementsperiode hebt opgezegd.