vrijdag, 9 december, 2022

TripTalk Reismagazine

TRIPTALK REISMAGAZINE

TripTalk Magazine verschijnt drie keer per jaar op de deurmat, in de boekhandels, kiosken en digitaal in de mail. In 2022 verschijnt TripTalk Reismagazine nog in december. In 2023 komen de magazines uit in april, augustus en december.

Er is al een introductieaanbieding van ons magazine voor slechts € 11,50 ontvang je 2 nummers.

Wil je een abonnement? Kijk dan onderaan deze pagina!

Bestel het laatste TripTalk Magazine online

Bestel het laatste nummer van TripTalk direct hier online in onze kiosk. Je kunt ook nog eerdere edities bestellen.

MEER OVER TRIPTALK REISMAGAZINE

TripTalk is een puur Nederlands reismagazine en schrijft voornamelijk over bereikbare bestemmingen.

De bestemmingen waar 90% van Nederland naar toe reist per auto/vliegtuig/boot of trein. Denk bijvoorbeeld aan Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië, Griekenland, Turkije, Amerika, Zuid- Afrika, Curaçao of ons prachtige Nederland en België.

Wij willen je meenemen naar bereikbare en betaalbare bestemmingen! Onze vaste reporters geven inspirerende en persoonlijke tips.

De foto’s zijn authentiek en geven de eerlijke sfeer weer. Extra rubrieken, columns, tips, trends, funfacts en interviews met bijzondere mensen maken Triptalk gewoon een “lekker” reis en lifestyle magazine.

Eerlijk en duidelijk, dat is TripTalk in een notendop. TripTalk Reismagazine verschijnt 3x per jaar en kost € 7,95 bij de boekhandel.

Wil je graag een voorbeeld zien? Bekijk hier nummer 11 online als voorproefje!

WAAR KUN JE HET TRIPTALK REISMAGAZINE KOPEN?

Je kunt ons TripTalk magazine kopen bij meer dan 700 verkooppunten in Nederland.

Zie alle verkooppunten in dit overzicht.

OF NEEM EEN ABONNEMENT OP ONS REISMAGAZINE!

Let op! Heb je vragen over je abonnement of wil je wijzigingen doorvoeren, dan kun je op deze pagina de antwoorden vinden en gegevens aanpassen.

Neem nu een abonnement:

Abonnementsvoorwaarden:
Alle abonnementen worden aan het eind van de looptijd omgezet naar een jaarabonnement welke telkens voor een jaar wordt gefactureerd, tenzij je tenminste één maand voor het eindigen van de geldende abonnementsperiode hebt opgezegd.