TripTalk Magazine

Reislustige mensen opgelet! TripTalk is een reismagazine zoals je dat nog niet kent. Boordevol praktische en originele tips van reisreporters en locals. Of je nou wilt weten waar je de lekkerste koffie drinkt in Rome, hoe je de leukste boetiekjes van Parijs kunt vinden of wat de mooiste wijntour is in San Francisco, TripTalk helpt je op weg.

TripTalk magazine

TripTalk Magazine verschijnt vier keer per jaar op de deurmat, in de boekhandels en kiosken, digitaal in de mail. Extra leuk: het magazine verschijnt altijd op het juiste moment.

Wanneer de vogels weer beginnen te fluiten, vlak voor je zomervakantie om mee te nemen in de koffer en om cadeau te geven met de feestdagen.

Speciale aanbieding!

Neem nu een abonnement met 30% korting!

Bestel het laatste TripTalk Magazine online

Bestel het laatste nummer van TripTalk direct hier online in onze kiosk. Je kunt ook nog eerdere edities bestellen.

Meer over TripTalk Magazine

TripTalk staat boordevol reisinspiratie. We nemen je in het reismagazine mee op een wereldreis langs prachtige plekken en tippen overal de mooiste must-do’s. Nederlandse steden en per trein bereikbare bestemmingen worden daarbij zeker niet vergeten!

Niet alleen prachtige exclusieve foto reportages maar vooral ook de persoonlijke reisverhalen van TripTalk reisjournalisten geven je een gevoel van daar willen zijn!

Waar wil je heen, wat wil je zien, wat wil je proeven? TripTalk geeft praktische tips zodat je weet wat de leuke plekjes zijn en zelf geen uren voorbereiding meer hoeft te doen. We vragen daarbij tips aan locals, die plekken op hun duimpje kennen, maar bezoeken plaatsen ook zelf zodat we onze eigen ervaringen kunnen delen.

Eerlijk en duidelijk, dat is TripTalk in een notendop. TripTalk Magazine verschijnt vier keer per jaar en kost € 6,95 bij de boekhandel.

Waar kun je het TripTalk Magazine kopen?

Check in de store locator waar je bij jou in de buurt het TripTalk Magazine kan kopen!