TripTalk Magazine

Reislustige mensen opgelet! TripTalk is een reismagazine zoals je dat nog niet kent. Boordevol praktische en originele tips en bovendien klein genoeg om in je handbagage mee te nemen. Of je nou wilt weten waar je de lekkerste koffie drinkt in Rome, hoe je de leukste boetiekjes van Parijs kunt vinden of wat de mooiste wijntour is in San Francisco, TripTalk helpt je op weg.

TripTalk Magazine verschijnt vier keer per jaar op de deurmat, in de boekhandels en kiosken en digitaal in de mail. Extra leuk: het magazine verschijnt altijd op het juiste moment. Wanneer de vogels weer beginnen te fluiten, vlak voor je zomervakantie om mee te nemen in de koffer en om cadeau te geven met de feestdagen.

Oftewel, neem snel een abonnement mét korting en ontvang vier keer per jaar een feestelijk cadeautje in de brievenbus. Nieuwsgierig maar wil je eerst een los nummer bestellen? Ook dat kan natuurlijk en dat kan hier.

Bon voyage!

Neem je nu een abonnement:

Abonnementsvoorwaarden:
Alle abonnementen worden aan het eind van de looptijd omgezet naar een jaarabonnement welke telkens voor een jaar wordt gefactureerd, tenzij je tenminste één maand voor het eindigen van de geldende abonnementsperiode heeft opgezegd.

De abonnementenadministratie wordt verzorgd door:

Abonnementenland
Postbus 20
1910 AA Uitgeest
Website: www.aboland.nl (voor wijzigingen of vragen)
Telefoon: +31 (0)251 – 25 79 24
Abonnementenland is ook bereikbaar via Twitter. Stuur uw tweet naar: @Aboland_klanten.