TripTalk logo mobiel wit
Zoek
Sluit dit zoekvak.
De b en b van benb vol liefde

Overnachten in de B&B’s van B&B Vol Liefde – Alle seizoenen

Ben je ook benieuwd naar de B&B’s uit het tv-programma B&B Vol Liefde? Het programma houdt Nederland al 3 zomers lang flink bezig en is daarmee echt populair geworden. Zelf een nachtje of meerdere nachtjes boeken in een B&B van één van de eigenaren? We zetten ze van alle seizoenen op een rij voor je. Dit zijn alle B&B’s uit de 3 seizoenen van B&B Vol Liefde!

Wanneer begint B&B Vol Liefde seizoen 4?

Maar eerst, je zult er vast al naar uitkijken, wanneer begint in 2024 het 4e seizoen? We kunnen eerst nog smullen van een wintereditie van het programma, dat gaat heten Winter Vol Liefde. Dat programma begint op maandag 18 december en zal te zien zijn bij RTL 4 en Videoland.

Een groep van kandidaten uit B&B Vol Liefde
Een groep van deelnemers uit seizoen 1, 2 en 3

De nieuwe eigenaren van seizoen 4 hebben zich al voorgesteld tijdens het programma B&B Vol Liefde De Aftrap, dat werd uitgezonden op donderdag 14 december bij RTL 4. Er zijn 11 eigenaren waarvan er uiteindelijk 8 doorgaan. Wanneer seizoen 4 wordt uitgezonden in zomer 2024 moet nog bekend worden gemaakt, maar ga er maar vanuit dat dit maandag 8 juli 2024 zal zijn met, waarschijnlijk, op vrijdag 5 juli een terugblik naar het afgelopen seizoen.

Liefde en reality tv

De B&B’s zijn vaak kleinschalig of knusse accommodaties, maar we kennen uit andere reality shows enorme luxe en grote villa’s. Deze zijn vaak ook nog eens gelegen aan tropische stranden. Je kent ze wel deze programma’s, zoals Temptation Island en Ex on the Beach. Want zeg nou zelf, in onderstaande villa op Curacao wil je ook wel je vakantie doorbrengen, toch?

Coral Estate op Curacao
De Villa Coral Estate op Curacao | Foto via Instagram @coralestatecuracao

Hier werd de Britse editie van Ex on the Beach opgenomen. Cijfers liegen niet: miljoenen mensen overal ter wereld bingen zich suf aan reality-tv datingshows; ze worden niet alleen geboeid door het drama maar ook door de romantische allure van exotische oorden. Trouwens, hoe groot is nou eigenlijk het slagingsperentage van al die datingprogramma’s? Daar is onderzoek naar gedaan! Uit een onderzoek van ExpressVPN blijkt dat percentage nog best wel oké te zijn. Check dan gelijk die mooie fot’s van de villa’s die er bij staan!

B&B Vol Liefde seizoen 3

In seizoen 3 deden er 8 B&B eigenaren mee. Nieuw was een reünie aan het eind van alle afleveringen waarin we zagen hoe het met de stellen ging. De start van het seizoen deed gelijk stof opwaaien door de spiriwualiteitbij Walter en ook bij Joy. In dit seizoen bloeide er echte liefde, er zijn 3 stellen uit voortgekomen!

De B&B van Debbie: Can Portell

Waar ligt de B&B van Debbie? Deze ligt in Sant Andreu del Terri (Catalonië) in Spanje.
Wie waren er bij Debbie? Paul, Cees, Erwin, Han en Harry.
Voor wie koos Debbie? Voor Paul en zij zijn nog steeds samen!

De B&B van Debbie ligt vlak bij de stad Girona in het noorden van Spanje. Zoals we hebben kunnen zien in het programma B&B Vol Liefde is de B&B vooral kleurrijk ingericht.

Slaapkamer in de B&B van Debbie in Spanje
Eén van de slaapkamers | Foto: Booking.com

Alle kamers hebben een eigen zithoekje, een verwarming en ook een eigen badkamer met douche. In de tuin kun je lekker relaxen aan het zwembad op een van de ligbedden.

Zwembad bij de B&B van Debbie
Het zwembad in de tuin | Foto: Booking.com

Leuk feitje: Suus, die bij Bram in Zweden zat, werkt nu bij de B&B van Debbie in de keuken, hoe leuk is dat! Naast de B&B Can Portell heeft Debbie er nog een B&B pal naast liggen, dat is Mas Ferrer. Dit is ook een prachtige B&B en laten we het zo zeggen, iets neutraler qua kleuren. Vanuit de B&B kun je makkelijk naar Barcelona, we hebben 30 tips voor Barcelona van locals voor je. Ook hebben we tips voor wat je nog meer kan doen in Catalonië.

De B&B van Joy: Mount Joy

Waar ligt de B&B van Joy? Deze ligt vlak boven de stad Málaga in Spanje.
Wie waren er bij Joy? Zoë, Babette, Nathalie, Esra, Dani, Elise.
Voor wie koos Joy? Voor Dani en zij zijn nog steeds samen!

Slaapkamer in de B&B van Joy
Eén van de slaapkamers in de B&B van Joy | Foto via airbnb

De B&B van Joy bestond uit een 3-tal woningen. Je kunt de woning waar vooral de opnames van B&B Vol Liefde bij Joy plaatsvonden huren. Er zijn 2 slaapkamers en je kunt de woning boeken via airbnb. Ga een dag lekker op pad want je kan veel doen in Málaga.

De B&B van Leendert: Moulin de Floumont

Waar ligt de B&B van Leendert? In La Roche-en-Ardenne in België.
Wie waren er bij Leendert? Loes, José, Thalia, Jorien, Niesje, Susanne en Francisca.
Voor wie koos Leendert? Leendert leek voor Thalia te kiezen, maar het werd geen match
.

De BenB van Leendert in de Ardennen
De B&B van Leendert / Foto via de website van de B&B

Deze B&B is een oude watermolen uit 1850 waar Leendert 4 gastenkamers heeft. Er is een gemeenschappelijke woonkamer en je kunt er ’s avonds ook eten. Het is dan wel “Eten wat de pot schaft”! Het riviertje waar de B&B van Leendert naar is vernoemd stroomt dwars door de tuin. Vanuit de B&B kun je makkelijk doorrijden naar Luxemburg om daar de highlights te bezoeken.

De B&B van Bram: Heimdalls gård

Waar ligt de B&B van Bram? In Norrhult in Zuid-Zweden.
Wie waren er bij Bram? Madelon, Yamie-Lee, Suus, Carolien, Anna en Jasmin.
Voor wie koos Bram? Voor Carolien
, maar tijdens de reünie bleek de relatie toch geen stand te hebben gehouden. Maar er ontstond wel liefde; Bram woont nu samen met Esra die bij Joy in Spanje was. En nog een leuk feitje: Suus werkt momenteel in de B&B van Debbie!

Een van de kamers in de Benb van Bram
Een van de kamers bij Bram /Foto via website van Heimdalls gard

De B&B van Bram leerde we vooral kunnen als een mooie, zelfvoorzienende plek in de natuur in het zuiden van Zweden. Je kunt er ook kamperen. Bram leert je daar veel over de permacultuur en je kunt ook meehelpen. Of ga met Bram de natuur in. Leuk als je op vakantie naar Zuid-Zweden gaat. Denk dan gelijk ook aan deze outdoor activiteiten in Zuid-Zweden.

De B&B van Marian: Villa Surga

Waar ligt de B&B van Marian? In Budens aan de Algarve in Portugal.
Wie waren er bij Marian? Olof, Jan, Ed, Gerry en Tom.
Voor wie koos Marian? Marian leek te gaan kiezen voor Ed, maar het leverde geen liefde op. Olof was dé man van seizoen 3 en daar is natuurlijk helemaal niks mis mee 🙂

De villa van Marian in Portugal
De prachtige villa van Marian

De Hollywood casa van seizoen 3 leek het wel! Deze villa van Marian is prachtig ingericht en heeft 3 slaapkamers en natuurlijk dat prachtige zwembad. Overigens huur je de hele villa, je kunt niet 1 van de slaapkamers afzonderlijk boeken. Marian heeft de villa inmiddels wel in de verkoop staan. Als je daar toch bent, hier is het lijstje van de mooiste stranden aan de Algarve.

De B&B van Petri: MaDamenFrance

Waar ligt de B&B van Petri? In Monclar-dʼAgenais in Frankrijk.
Wie waren er bij Petri? Hans, Olaf, Toine en Thomas.
Voor wie koos Petri? Voor geen van de 4 mannen
.

Slaapkamer in de Benb van Petri in Frankrijk
Slaapkamer in de B&B van Petri | Foto: Booking.com

Er was het een en ander te doen rondom Petri, met name het snoeiwerk van Hans. Daar was Petri helemaal niet blij mee. Hoe dan ook, Petri heeft een prachtige B&B met 3 kamers en haar service in de B&B wordt zeer gewaardeerd door haar gasten. Daarom scoort zij ook een 9,4 als gemiddelde beoordeling! Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met douche. Als je toch in Frankrijk bent, check dan deze mooie autoroutes door Frankrijk.

De B&B van Walter: Le Domaine Vert

Waar ligt de B&B van Walter? In Troche in Frankrijk.
Wie waren er bij Walter? Anne, Claudia, Ingrid, Corina en Alexandra.
Voor wie koos Walter Voor geen van de 5 dames
.

Benb van Walter in Frankrijk
De B&B van Walter | Foto via website Le Domaine Vert

Walter maakte heel wat tongen los samen met Anne en Claudia. Maar Le Domaine Vert staat dan ook in het teken van retraits, training en coaching. Naast een camping kun je bij Walter een gite huren, een vakantiehuis, de boerensuite, een blokhut, een yurt of heel simpel; de waard tent.

De B&B van Martijn: Restaurant & Guesthouse Say Cheese

Waar ligt de B&B van Martijn? In Hua Hin in Thailand.
Wie waren er bij Martijn? Bianca, Diana, Silvana, Tamara en Simone.
Voor wie koos Martijn? Voor geen van de 5 dames
.

De B&B van Martijn in Hua Him
De bar van de B&B

Het liep bij Martijn niet helemaal soepeltjes, maar de Rotterdammer heeft wel een hart(je) van goud. Het is een guesthouse dus verwacht niet veel luxe, maar alle kamers hebben een eigen badkamer met douche. Er zijn ook familiekamers. De B&B van Martijn ligt zo’n 200 meter van het centrum van Hua Hin en 800 meter van het strand. Als je naar Thailand vliegt hebben we alvast wat tips voor je in Bangkok en lees ook deze 19 tips voor je reis naar Thailand.

B&B Vol Liefde seizoen 2

Nieuw in seizoen 2 was dat er in plaats van 6 B&B eigenaren in seizoen 1, er nu 8 B&B eigenaren aan mee deden. Het werd 7 weken uitgezonden, van maandag t/m vrijdag. We zagen in seizoen 2 meerdere liefdes opbloeien in de B&B’s waar zelfs al een huwelijk uit is voortgekomen!

De B&B van Astrid: Haus Nohra

Waar ligt de B&B van Astrid? In Sankt Michael im Lungau in Oostenrijk.
Wie waren er bij Astrid? Alex, Harmjan en Ruud.
Voor wie koos Astrid? Voor Harmjan
. En inmiddels zijn ze getrouwd! Het allereerste B&B Vol Liefde huwelijk!

De benb van Astrid in Oostenrijk
De B&B van Astrid | Foto: Booking.com

Waar het in eerste instantie totaal niet op zou gaan lijken gebeurde onverwachts wel: Astrid en Harmjan vonden elkaar. En hoe! Inmiddels zijn ze getrouwd en Harmjan woont nu zelfs samen met Astrid in Oostenrijk in deze prachtige B&B.

Slaapkamer in de B&B van Astrid in Oostenrijk
Slaapkamer | Foto: Booking.com

De B&B is ideaal voor een verblijf het hele jaar. In de zomer kun je er uitstekend wandelen in de winter kun je lekker gaan skiën in het skigebied van Sankt Michael. De service van Astrid en Harmjan is goed want ze scoren maar liefst een gemiddelde van 9,4! De kamers hebben een eigen badkamer, sommige kamers hebben een balkon en anderen hebben een mooi uitzicht op de bergen.

De B&B van Martijn: Casa Deixa-O-Resto Guesthouse

Waar ligt de B&B van Martijn? In Deixa O Resto in Portugal.
Wie waren er bij Martijn? Simone, Britt, Marian, Susanne, Fenna en Linda.
Voor wie koos Martijn? Voor Fenna
en zij zijn nog steeds samen!

Benb van Martijn in Portugal
De B&B van Martijn | Foto: Booking.com

De zakdoekjes waren niet aan te slepen bij Martijn gezien de vele tranen, maar hier zat wel alles in: romantiek, emoties, verdriet en moeilijke beslissingen. Maar, met een heel mooi einde want Martijn en Fenna zijn nog steeds samen. Ze wonen nu in de Algarve, Martijn is niet meer dagelijks betrokken bij de B&B.

Slaapkamer in de BenB van Martijn in Portugal
Interieur van een slaapkamer | Foto: Booking.com

De B&B van Martijn ligt zo’n beetje halverwege tussen de Algarve en Lissabon. Dit is de streek Alentejo. Vanaf de luchthaven van Faro rij je er in 2 uurtjes naar toe. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Overdag kun je lekker relaxen aan het zwembad. Het strand ligt op ongeveer 6 kilometer. Oorspronkelijk was het een oude Alentejaanse villa, dat zie je bijvoorbeeld terug in de details in het plafond in het restaurant.

De B&B van Richard: Villa Tipi Algarve

Waar ligt de B&B van Richard? In Portimão in Portugal.
Wie waren er bij Richard? Simone, Claudia, Gerry, Maureen en Esther.
Voor wie koos Richard? Voor
Simone, maar een paar weken na de opnames strandde hun relatie.

Benb van Richard in de Algarve
De villa van Richard | Foto: tipialgarve.com

Richard was vooral veel aan het klussen zagen we tijdens B&B Vol Liefde. De tipi tenten staan er nog niet, maar wel een villa en een studio. De villa heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 tot 7 personen en heeft een privé zwembad. De studio is geschikt voor 2 tot 3 personen. Op de website kun je alle foto’s bekijken en meer informatie vinden. Tip: bezoek de stad Lagos.

De B&B van Ted: The Flaghouse

Waar ligt de B&B van Ted? In Estreito de Calheta op het eiland Madeira in Portugal.
Wie waren er bij Ted? Piet, Ab, Tjerk en Ben.
Voor wie koos Ted? Voor geen van de 4 mannen
.

Slaapkamer van de BenB van Ted
Slaapkamer van de B&B van Ted | Foto: booking.com

De B&B van Ted is een villa met 4 slaapkamers en een klein privézwembad. Ted zelf is niet meer de eigenaar van de B&B/villa. Zij heeft deze verkocht en is momenteel een nieuwe B&B aan het bouwen. Je kunt er nog wel verblijven, maar niet in een kamer afzonderlijk. Je boekt dan de hele villa. Madeira staat trouwens bekend als een wandel en hike eiland.

De B&B van Denise: Alpujarra Secret

Waar ligt de B&B van Denise? In Órgiva in Zuid-Spanje.
Wie waren er bij Denise? Dave, Giovanni, Frank, Ben en Sven.
Voor wie koos Denise? Voor geen van de 5 mannen
.

De zwembad van de benb van Denise
Het zwembad bij de B&B van Denise | Foto: Booking.com

In de uitzendingen zagen we Denise en de mannen vooral in Almuñecar, de woonplaats van Denise, direct aan de kust van Zuid-Spanje. De B&B, wat eigenlijk appartementen zijn, ligt noordelijker in de bergen.

Interieur van een appartement in de benb van Denise
Interieur van een appartement | Foto: Booking.com

De fijne appartementen hebben allemaal een eigen badkamer en keuken en eethoek. Er is een uitgebreid fitnesscentrum en op het dakterras kun je lekker relaxen in de hot tub. In de omgeving kun je prachtig wandelen en je bent vlakbij Granada. Als je aan een vakantie naar Nerja denkt, zou je een paar nacthjes in de B&B van Denise kunnen slapen.

De B&B van Natasja: Moulin en Route

Waar ligt de B&B van Natasja? In Bléves in Frankrijk.
Wie waren er bij Natasja? Dirk, Jos, Menno en Jan.
Voor wie koos Natasja? Voor geen van de 4 mannen
.

Benb van Natasja in Frankrijk
De B&B van Natasja | Foto: booking.com

De B&B van Natasja ligt ten westen van Parijs. De B&B heeft 3 kamers, elk met een eigen badkamer met een eigen badkamer. Het is gelegen in een landelijke omgeving in een klein typisch Frans dorpje in de streek Normandië, waar je trouwens kennis kan maken met de heerlijke gastronomie.

De B&B van Hans (Frankrijk): Du Passe-Temps

Waar ligt de B&B van Hans? In Dégagnac in Frankrijk.
Wie waren er bij Hans? Petra, Yovan, Daisy, Anne-Marie en Marion.
Voor wie koos Hans? Voor Petra
, maar na een aantal maanden hield hun relatie toch geen stand.

Benb van Hans in Frankrijk
De B&B van Hans | Foto via dupassetemps.com

We leerde Hans kennen als een gepassioneerd muzikant en paardenliefhebber. Hans woont al weer 20 jaar in Frankrijk en heeft 2 gîtes op zijn terrein staan. Ook zijn er 3 gastenkamers met een eigen badkamer. Uiteraard kun je samen met Hans trektochten te paard maken door de mooie omgeving. De B&B van Hans is ideaal als je op weg bent voor een vakantie in Zuid-Frankrijk.

De B&B van Hans (Italië): B&B San Jacopo

Waar ligt de B&B van Hans? In Pistoia (Santomato) in Italië.
Wie waren er bij Hans? Hayriye, Desiree, Sylvia, Natascha en Denise.
Voor wie koos Hans? Voor geen van de 5 dames
.

De ben van Hans in Italie
Een van de slaapkamers | Foto: Booking.com

Bij Hans zagen we vooral dat de dames het een vreemde situatie vonden dat de ex van Hans, Libera, er ook nog rond liep. De dames konden het dan wel goed vinden met Libera, maar het bracht wel de nodige ’troubles in paradise’ met zich mee. De B&B van Hans en Libera ligt op 9 km van Pistoia. Alle kamers hebben een eigen badkamer en je kan natuurlijk genieten van dat grote zwembad. De service is goed want ze krijgen maar liefst gemiddeld een 9 als review! Als je op vakantie naar Umbrië gaat, is de B&B van Hans een prima plek om te overnachten.

B&B Vol Liefde seizoen 1

B&B Vol Liefde seizoen 1 was gedurende de zomer van 2021 van maandag t/m donderdag 7 weken lang op tv. De opnames vonden in coronatijd plaats waardoor de deelnemers veelal aan de B&B’s waren gekluisterd. Al snel werd er dan ook gesproken over een klus & schoonmaak programma. Een echte liefde bloeide niet op in dit seizoen.

De B&B van Caroline: Rose’s Heart

Waar ligt de B&B van Caroline? In Bad Kleinkircheim in Oostenrijk.
Wie waren er bij Caroline? Nico, Eric, Mark en Jeroen.
Voor wie koos Caroline? Voor Eric,
maar het liep na de opnames al snel op niets uit.

De B&B van Caroline in Oostenrijk uit B&B Vol Liefde
De B&B van Caroline

Nico was vooral degene die hier de toon zette: met zijn ‘diepe’ schoonmaak van de wc en het ‘briefje’. Ook Roosje het hondje was prominent aanwezig. De B&B ligt heel gunstig, net achter het centrum, maar is toch heel rustig gelegen. Ook ligt de B&B vlak bij de piste, op zo’n 80 meter loopafstand. Vanaf die piste ski je zo naar beneden naar het dalstation van de Sonnenwiesenbahn. Bad Kleinkirchheim is een leuke bestemming zowel in de winter om te skiën als in de zomer om te wandelen.

Het interieur van het appartement aan de tuinkant van Lodge Roses Heart
Eén van de appartementen | Foto: Booking.com

De appartementen zijn prachtig ingericht en voorzien van een eigen badkamer met een goed uitgeruste keuken en balkon of terras. Caroline heeft de B&B in 2021 verkocht, maar je kunt hier nog steeds verblijven Het heet nu RMG Roses Apartments. Caroline is ondertussen weer op zoek naar een B&B ergens in het buitenland.

De B&B van Debbie: Casa Santagelo

Waar ligt de B&B van Debbie? In Salerno in Italië.
Wie waren er bij Debbie? Melvin, Pascal, Jelmer en Christiaan.
Voor wie koos Debbie? Voor geen van de 4 mannen
.

Een slaapkamer van de B&B van Debbie in Italie
Een van de slaapkamers van Casa Santa Angelo | Foto: Booking.com

Slapen in grandeur, dat is vooral wat we zagen in Casa Santa Angelo. Een oud sjiek pand onder de hoede van Debbie. Het ligt midden in de Zuid-Italiaanse stad Salerno. Ook Debbie verkocht haar B&B en de nieuwe eigenaar heeft er nog een schepje bovenop gedaan qua restylen. De B&B heeft nog steeds de zelfde naam, nou ja, bijna dan: Casa Santangelo Suites.

Een suite in Casa Santa Angelo
Nog een mooie van een suite | Foto: Booking.com

De kamers zijn prachtig ingericht met veel authentieke details zoals je ziet. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Vanuit Salerno kun je mooi uitstapjes maken. Dit kun je bijvoordeeld in Napels doen. En lekkere pizza’s eten trouwens ook.

De B&B van Vincent: Casa Valduggia

Waar ligt de B&B van Vincent? In Valduggia in Italië.
Wie waren er bij Vincent? Monique, Jessie, Marcella en Sophie.
Voor wie koos Vincent? Voor Monique, maar enkele weken na de opnames liep het toch op niets uit
.

Kamer in de B&B van Vincent
Een van de kamers in de B&B van Vincent | Foto via casavalduggia.it

De B&B van Vincent zullen we vooral blijven herinneren als de B&B waar nog veel geklust moest worden en waar Monique een grote bijdrage aan leverde. De B&B ligt in het dorpje Valduggia ten noordwesten van Milaan. Je kunt een kamer of een hele verdieping huren. Valduggia kun je bezoeken als je een stedentrip naar Milaan maakt. Sowieso is een vakantie naar Noord-Italië een aanrader!

De B&B van Bert: La Cressonne

Waar ligt de B&B van Bert? In Saint-Seine in Frankrijk.
Wie waren bij Bert? Romana, Ysolde, Annemarie, Gwen en Froukje.
Voor wie koos Bert? Voor geen van de 5 dames
.

Kamer in de benb van Bert in Frankrijk
Eén van de kamers in de B&B van Bert | Foto via lacressonne.nl

De B&B van Bert ligt bijna precies in het midden van Frankrijk. Bert heeft op zijn domein 4 kamers en 2 gîtes maar ook een grote groepsslaapzaal. Niet alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet, de gîtes hebben wel een eigen badkamer. Ook zijn er nog 2 trekkerhutjes. Ontbijtje is aan de grote gezellige bar waarvan we veel in de uitzendingen gezien hebben.

De B&B van Roxanne: Filion’s Place

Waar ligt de B&B van Roxanne? In Roosendaal in Nederland.
Wie waren er bij Roxanne? Mitch, Theun, Jeffrey en Christian.
Voor wie koos Roxanne? Voor Mitch, maar in de laatste aflevering gaven ze al aan dat er eigenlijk geen sterke aantrekkingskracht naar elkaar aanwezig was.
Het werd dan ook niets.

Slaapkamer in de B&B van Roxanne
Eén van de slaapkamers | Foto: filionsplace.com

De B&B van Roxanne bestaat uit 3 kamers die gezamenlijk 1 badkamer delen. Mede om die reden kun je alleen een boeking maken voor alle 3 de kamers. Dan heb je de bovenverdieping en woonkamer op de begane grond exclusief voor jouw reisgezelschap. Als je het leuk vindt kan op verzoek een diner gereserveerd worden en gaat Roxanne voor je koken. Vanuit de B&B van Roxanne kun je bijvoorbeeld een dagje naar Antwerpen gaan.

De B&B van Jacob: Casa de Monte

Waar ligt de B&B van Jacob? In Albufeira in Italië
Wie waren er ook al weer bij Jacob? Monica, Jennie, Anita en Sigrun
Voor wie koos Jacob? Voor geen van de 4 dames

De benb van Jacob in Portugal
De B&B van Jacob | Foto: booking.com

In seizoen 1 maakte Jacob en de dames heel wat tongen los. Er was geen enkele match of klik, zo bleek. De villa van Jacob heeft meerdere kamers die je afzonderlijk kunt boeken. Je kunt er een potje tennissen of lekker relaxen aan het zwembad. Houd er rekening mee dat er katten rondlopen. Je kunt ook de hele villa huren. Een aantal nachtjes in deze villa sluit mooi aan als je bijvoorbeeld een culinaire wijnreis maakt voor de Algarve.

Alle B&B’s van B&B Vol Liefde op de kaart

Om de kaart nog overzichtelijk te houden staat de B&B van Martijn in Thailand er niet op.

Handige websites voor je reis

Zoek en boek voordelige vliegtickets bij Skyscanner ➡️
Zoek een leuk hotel of accommodatie bij Booking ➡️
Huur alvast een all-inclusive auto bij Sunnycars ➡️
Voordelige treintickets naar leuke steden, al vanaf € 35 ➡️
Check Transavia vliegtickets inclusief accommodatie ➡️
Snel even weg? Zoek de beste last minute vakanties bij TUI ➡️

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Fotocredit header: RTL4

Deel dit blog

Gerelateerde reisblogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven