TripTalk logo mobiel wit
Vrouw die fotografeert in oude stad

Partner nieuws

Maak de mooiste bestemmingen tastbaar

Laten we eerlijk zijn, de mooiste herinneringen in het leven maak je door dingen te doen. De kans is dus ook erg groot dat je de mooiste herinneringen op vakantie hebt gemaakt. Niets is zo fijn dan een relaxed leven leiden en tal van activiteiten te ondernemen.

En of je nu meerdere dagen gaat wandelen, lekker tot rust komt aan het strand of de geschiedenis van het land gaat ontdekken. Al deze herinneringen maak je in je eigen en vertrouwde omgeving tastbaar door ze te vereeuwigen op papier.

Het bootje op de Seealpsee
Foto: Jeroen TripTalk

Leg de eerste vakantie met je kindje vast op de gevoelige plaat

Zijn je partner en jij onlangs voor het eerst ouders geworden? Op het moment dat je kindje in de nacht goed slaapt en relaxed is op andere plekken, is de kans erg groot dat je al snel een eerste vakantie met z’n drietjes hebt geboekt. Je wilt je kindje immers de wereld laten zien en vanaf het eerste moment de leukste herinneringen kunnen maken.

Heb je er daarom al over nagedacht om een fotoboek te laten drukken? Hierdoor heb je meteen een leuk aandenken aan deze speciale reis, of je bent zeker van een mooi aandenken als je de reis nog moet gaan maken.

Er zijn avonturiers die mooie reizen maken, zoals Elkse die is gaan fietsen door Thailand, Ada die een haka dans bijwoonde op Frans-Polynesië of Sandra die een bijzondere Madagaskar reis maakte.

Een bijzondere reis naar een ver land herbeleven in je eigen woning

Als je een reiziger in hart en nieren bent, dan is de kans erg groot dat je wel eens één of meerdere reizen naar een ver land hebt gemaakt. Dat is ook niet zo gek, want reizen naar andere continenten verrijkt je kennis en doet je net even wat anders kijken naar het leven. Je hebt er vast en zeker de mooiste plekken gefotografeerd en nieuwe vrienden voor het leven gemaakt.

Vrienden maken op reis
Foto: StockSnap – Pixabay

Dan is het wel zo fijn dat je deze momenten helemaal kunt herbeleven in je eigen huis. Zorg er dan ook altijd voor dat je het fotoboek op een prominente plek in huis terug laat komen. Je kunt hierbij denken aan de salontafel of in een kast in de woonkamer. Op deze manier herinner je jezelf vaker aan de geweldige momenten die je mee hebt gemaakt.

Eline bezocht de Atacama woestijn in Chili en Yinka reisde af voor een vakantie naar het eiland La Reunion.

Een onvergetelijke vakantie met vrienden of vriendinnen? Geef een leuk fotoboek cadeau!

Het terras van Petunia hotel Ibiza
Petunia hotel Ibiza, Foto via Typhoon Hospitality

Een leuke vakantie met vrienden of vriendinnen, wie wil dat nou niet? Misschien heb je onlangs een trip gemaakt naar Ibiza, Mykonos of Berlijn. Of je bent terug van een fantastisch vrijgezellenweekend in eigen land. De kans is erg groot dat je hierdoor uren na kan praten over de reis en dat jullie band nóg sterker is geworden dan voorheen. De kers op de taart? Geef een leuk fotoboek cadeau, zodat je weer even wordt herinnerd aan deze leuke tijd.

Lees ook: de gaafst beachclubs op Ibiza en in deze hotels op Ibiza wil je graag verblijven!

Consistentie in huis door een fotoboek in hetzelfde design vorm te geven

Het mooie strand Playa de las Conchas
Foto: Jeroen – TripTalk

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er tal van momenten die het waard zijn om te vereeuwigen in een fotoboek. Maar de kans is dan ook erg groot dat het aantal albums erg snel toe gaat nemen bij jou in huis. Door een album online te gaan ontwerpen, kun je voor consistentie zorgen. Denk hierbij aan het gebruik van dezelfde lay-out en hetzelfde lettertype op het album. En dat is wel zo goed om te weten, toch?

Ook leuk om te zien: street art op Curaçao.

Ga voor de klassieke manier door foto’s in een fotoboek te plakken

Foto album met foto's
Foto: Tuva Mathilde Løland – Unsplash

Natuurlijk kun je ook altijd nog gaan voor de klassiek manier. Dit doe je door te kiezen voor een foto printen en deze te plakken in een album. Dit is de manier hoe je ouders het waarschijnlijk vroeger ook aan hebben gepakt. Ideaal om bijvoorbeeld extra te verrijken met leuke geschreven teksten of stickers.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Fotocredit header: SplitShire – Pixabay

Dit artikel is een ingezonden bericht van een partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Scroll naar boven