vrijdag, 14 mei, 2021

Seabourn krijgt goedkeuring van Griekenland voor herstart luxecruises

SEATTLE – Vanaf juli 2021 is het weer mogelijk om met de luxe cruisemaatschappij Seabourn een cruisereis te maken vanaf Athene, zo heeft de Griekse regering besloten. Seabourn Ovation voert een reeks van zevendaagse cruises uit waarbij historische havens op de Griekse eilanden worden verkend.

Seabourn ontwikkelt samen met de Griekse regering plannen om de Seabourn activiteiten in het Middellandse Zeegebied te hervatten met een reeks afvaarten vanuit de Griekse hoofdstad. De reizen kunnen worden geboekt vanaf 12 april. Seabourn legt prioriteit bij het beschermen van de gezondheid en veiligheid van de gasten, teamleden en de inwoners van plaatsen die de cruiseschepen bezoeken. De cruises zijn om die reden slechts toegankelijk voor gasten die volledig gevaccineerd zijn tegen COVID-19.

Grieks eiland Skiathos
Het Griekse eiland Skiathos/Foto Unsplash

“De hele Seabourn familie is echt enthousiast om onze bekroonde reiservaring te bieden aan boord van de Seabourn Ovation vanaf juli dit jaar op de Griekse eilanden,” zegt Josh Leibowitz, president van Seabourn. “We zijn de mensen van Griekenland dankbaar dat ze Seabourn deze zomer weer verwelkomen in de Middellandse Zee.”

Fotocredit header: Unsplash

Comments

Laat je reactie achter!

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per week.