woensdag, 23 juni, 2021

Boek je taxi vanaf het vliegveld online

Je hebt je reis geboekt. En als je uiteindelijk op je bestemming aankomt wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar je hotel, naar het strand of terras. Een goede reden om je taxi online te boeken. Toch fijn als een taxichauffeur je staat op te wachten en je van het vliegveld snel, voordelig en comfortabel naar je accommodatie brengt!

Boek je taxi online met TaxiTender

Zorgeloos reizen begint en eindigt wereldwijd met TaxiTender

Als je op reis gaat besteed je veel aandacht aan de betaalbaarheid en betrouwbaarheid van je vlucht, treinreis en hotelovernachting. Heb je er al eens aan gedacht om ook het vervoer van en naar het vliegveld, station en hotel vooraf te regelen? Dit kan net het verschil maken tussen zorgeloos en gestrest reizen.

Boek je taxi online

Bij TaxiTender boek je in minder dan 2 minuten een taxi transfer voor een vaste prijs van én naar bijna elke reisbestemming in meer dan 120 landen over de hele wereld! Als je een transfer boekt bij TaxiTender kun je in de regel kiezen uit 4 categorieën: Economy class, Business class, First class en Shuttle service.

Wachtende taxi
Foto: Unsplash

Voordelen van een taxi online boeken bij TaxiTender

  • Je weet van tevoren wat de kosten van jouw taxirit zijn. Geen gedoe over ‘kapotte meters’, onverwachte toeslagen of taalbarrières!
  • Gaat je reis niet door of moet je er door omstandigheden vanaf zien? Je kunt je geboekte taxirit weer kosteloos annuleren (excl. administratiekosten en als je annulering langer dan 24 uur voor vertrek is), wel zo fijn!
  • Bij aankomst staat de chauffeur al op je te wachten
  • Je kunt uiteraard ook weer een taxirit van jouw accommodatie naar het vliegveld boeken

Hoe werkt het precies als ik een taxi online boek?

  • Je vult op de Taxitender boekingssite je vluchtgegevens in
  • Je maakt een keuze uit de verschillende types auto’s van de aanbieders
  • Je vult je persoonlijke gegevens in en de betaalmethode van je voorkeur
  • Na betaling ontvang je een bevestiging van de boeking per mail en per SMS
  • Uiterlijk 24 uur voor jouw eerste rit ontvang je een voucher per email en per SMS, dit voucher dient als vervoersbewijs voor de chauffeur. Op dit voucher staan ook de contactgegevens van de chauffeur
  • De chauffeur wacht op je bij het meeting point of het ophaaladres, dat staat ook in je voucher
Online je taxi boeken voor New Yrok
Taxi’s in New York / Foto: Jeroen – TripTalk

En als mijn vlucht vertraging heeft?

Een vertraging van je vlucht is nooit leuk natuurlijk, juist dan is het nog fijner als een chauffeur op je staat te wachten!
Bij het voucher vind je de contactgegevens van de chauffeur, zo kun je altijd de chauffeur contacten.
Het is daarom ook belangrijk dat je bij boeking de juiste vluchtgegevens invult zodat de chauffeur zelf ook al kan zien op de luchthaven dat je vlucht eventueel vertraagd is.

Heb je nog meer vragen? Kijk op de site van TaxiTender voor al je vragen.

Wie is TaxiTender?

TaxiTender is een taxiboekingsplatform voor de reiziger van nu en speelt in op de veranderende behoefte in de reiswereld. TaxiTender biedt een wereldwijd professioneel taxinetwerk tegen concurrerende vaste prijzen voor elke route. Daarmee worden alle stressfactoren over prijs, beschikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid weggenomen. Je gaat zonder zorgen op reis en ervaart de luxe van een privéchauffeur. TaxiTender werkt alleen met gescreende professionele vervoerders die aan alle regelgeving voldoen en op prijs, kwaliteit én beschikbaarheid worden geselecteerd.

TaxiTender, innovatief en duurzaam

Als eigentijdse organisatie beseft TaxiTender dat milieubewust reizen belangrijker is dan ooit. Door duurzaamheid met innovatie te combineren, bieden we sinds kort in steeds meer steden de Free Seat Service aan. De groene keuze! Bij Free Seat Service kunnen reizigers lege stoelen aanbieden en tegen een aantrekkelijk tarief boeken. Reizigers die een taxi delen, verminderen zo niet alleen hun ecologische voetafdruk, maar betalen ook nog eens minder. Iedereen blij!

Dat is pas echt zorgeloos reizen….

Dit artikel is mede tot stand gekomen in samenwerking met TaxiTender.
Header foto: via TaxiTender | iStock

Redactie TripTalk
Onder Redactie TripTalk vind je algemene berichten en berichten met nieuwswaarde die wij leuk vinden om te vermelden of jullie daarover te informeren.

Comments

Laat je reactie achter!

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per week.