zaterdag, 1 oktober, 2022

Word creator bij TripTalk!

Wil jij graag vertellen en schrijven over jouw mooiste reiservaringen, jouw favoriete bestemming(en) of jouw woonplaats, waar ter wereld je ook woont? Vind je het leuk om lezers te boeien met je reisverhaal? Dan zijn wij de juiste plek voor je.
Inspireer onze lezers!

Wat is voor ons een creator?

Als creator zien wij jou als een kenner, een (bestemmings-) expert die enthousiast is over reizen, het ontdekken van al het moois wat deze wereld te bieden heeft, heel veel te vertellen heeft over die fantastische plek op de wereld waar jij woont (of tijdelijk verblijft) en deze ervaringen heel graag deelt met iedereen!

Je schrijft, fotografeert en maakt filmpjes over jouw verhaal die we plaatsen op onze site! Zo word je een creator die de bezoekers van TripTalk inspireert om op ontdekking te gaan in de wereld!

En natuurlijk maak je dan deel uit van ons TripTalk team!

Inspireer onze lezers!

 • We vinden het belangrijk dat je je goed hebt ingelezen en voldoende ervaring hebt opgedaan over de bestemming waar je over schrijft
 • We vinden het fijn als je ook schrijft over de lokale cultuur,  de mensen die er wonen, de gebruiken van een land en de tips waar je bijvoorbeeld goed kunt eten en slapen. Ook welke lokale excursies de moeite waard zijn/of juist beter niet te doen vinden we fijn als we dit delen met de lezers van TripTalk. Zo delen we nuttige informatie en tips voor iemand die er heen wilt gaan
 • Maak het visueel attractief door middel van goede sfeer foto’s en eventueel korte video’s
 • We willen dat de lezer goed geïnformeerd wordt over een bestemming en er zin in krijgt er naar toe te gaan als het iets is wat bij de lezer past

WHAT’S IN FOR YOU?

 1. Je gaat deel uitmaken van één van de meest toonaangevende Travel Content & Inspiratie Platforms van Nederland, dat staat leuk op je Linkedin-profiel!
 2. Je hoeft jouw artikelen niet zelf te uploaden naar de website, dat doen wij voor je. Wel zo makkelijk en scheelt jou tijd!
 3. Je krijgt jouw eigen pagina op onze site met al jouw artikelen, dus jouw persoonlijk blog-in-blog in het grote Travel Content & Inspiratie Platform! Dat kun je laten zien aan potentiële opdrachtgevers voor persoonlijke benefits! Zie bijvoorbeeld het blog-in-blog van onze Janne of Yvette.

Wat vragen wij van jou?

Wat we vooral van jou vragen is enthousiasme om te vertellen/schrijven en foto’s te maken! Vertel je verhaal!

 • Je bent in ieder geval 21 jaar of ouder en je beheerst de Nederlandse taal zeer goed
 • Je bent woonachtig ergens op een prachtige plek in de wereld die  onze bezoekers (en wijzelf natuurlijk) beslist moeten zien!
 • Of je bent een echte reisfanaat, woonachtig in Nederland of België en je hebt hele gave reizen gemaakt waarover je graag wilt vertellen!
 • Je kunt leuk en enthousiast vertellen/schrijven
 • Je hebt leuke foto’s van jouw reizen of de plek waar je woont/tijdelijk verblijft

We zoeken nadrukkelijk creators van ALLE leeftijden! Juist ook in de leeftijdscategorieën van 40+/50+/60+

Wij hopen dat jouw verhalen veel gelezen en gedeeld worden op TripTalk.
Vergoeding momenteel nog niet bespreekbaar, maar in de toekomst zeker mogelijk bij kwalitatief goede verhalen. Ook zijn er  voor ervaren schrijvers (betaalde) mogelijkheden bij ons magazine TripTalk.

AANMELDEN

  Heb je nog andere social media accounts? (verplicht)
  FacebookTwitterYoutubePinterestLinkedin


  We gaan natuurlijk zorgvuldig om met je gegevens. 
  Je ontvangt binnen enkele dagen bericht van ons.

  DE EERSTE VRAGEN

  Mag ik bijdragen als ik al een eigen (persoonlijk) blog heb?
  Ja, dat mag zeker. Wel zijn er een aantal spelregels die we je zullen toezenden na je aanmelding.

  Ik heb geen schrijf/blog ervaring, kan ik dan bijdragen?
  Jazeker! Het gaat niet zozeer om schrijfervaring zelf, het gaat erom dat je graag jouw (reis)belevingen wilt delen met alle bezoekers van de site. Je schrijft je artikelen zoals je het zou vertellen aan vrienden en familie. Wel verwachten we van je een goed samenhangend kwalitatief verhaal.

  Hoeveel artikelen dien ik aan te leveren?
  Dat is aan jou. Om jouw eigen blog-in-blog pagina te creëren hebben we minimaal 3 blogs van je nodig.

  ONZE LAATSTE BLOGS