TripTalk logo mobiel wit
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Genieten van tropische stranden op Mauritius

Word creator bij TripTalk!

Wil jij graag vertellen en schrijven over jouw mooiste reiservaringen, jouw favoriete bestemming(en) of jouw woonplaats, waar ter wereld je ook woont? Vind je het leuk om lezers te boeien met jouw blogs? Dan zijn wij de juiste plek voor je.
Inspireer onze lezers!

Wie ben jij als creator?

Als creator zien wij jou als een kenner, een (bestemmings-) expert die enthousiast is over reizen, het ontdekken van al het moois wat deze wereld te bieden heeft, heel veel te vertellen heeft over die fantastische plek op de wereld waar jij woont (of tijdelijk verblijft) en deze ervaringen heel graag deelt met iedereen!

Je schrijft, fotografeert en maakt filmpjes voor jouw blog/artikel die we plaatsen op onze site! Zo word je een creator die de bezoekers van TripTalk inspireert om op ontdekking te gaan in de wereld!

En natuurlijk maak je dan deel uit van ons TripTalk team!

Lunch in de infinity pool van Pondok Wisata Patal Kikian

Inspireer onze lezers!

Bestemmingsexpert

We vinden het belangrijk dat je je goed hebt ingelezen en voldoende ervaring hebt opgedaan over de bestemming waar je over schrijft.

Inside tips

We vinden het fijn als je ook schrijft over de lokale cultuur, de gebruiken van een land en de tips waar je bijvoorbeeld goed kunt eten en slapen. Welke lokale excursies de moeite waard zijn/of juist beter niet. Zo delen we nuttige informatie en tips voor iemand die er heen wilt gaan.

Foto & video

Maak het visueel attractief door middel van goede sfeer foto’s en eventueel korte video’s.

Goed geïnformeerd

We willen dat de lezer goed geïnformeerd wordt over een bestemming en er zin in krijgt er naar toe te gaan als het iets is wat bij de lezer past!

Yvette bij rand zwembad Jumeirah Vittaveli

What's in for you?

Je gaat deel uitmaken van één van de meest toonaangevende Travel Content & Inspiratie Platforms van Nederland, dat staat leuk op je Linkedin-profiel!

Je hoeft jouw artikelen niet zelf te uploaden naar de website, dat doen wij voor je. Wel zo makkelijk en scheelt jou tijd!

Je krijgt jouw eigen pagina op onze site met al jouw artikelen. Dat kun je laten zien aan potentiële opdrachtgevers voor persoonlijke benefits! Zie bijvoorbeeld de pagina’s van Janne of Yvette.

Wat vragen wij van jou?

Wij hopen dat jouw verhalen veel gelezen  worden op TripTalk.
Vergoeding is momenteel nog niet bespreekbaar, maar in de toekomst zeker mogelijk bij kwalitatief goede blogs/artikelen.

Je bent in ieder geval 21 jaar of ouder en je beheerst de Nederlandse taal zeer goed.

Je kunt leuk en enthousiast vertellen/schrijven. en je hebt leuke foto’s van jouw reizen of de plek waar je woont of tijdelijk verblijft.

Je bent woonachtig ergens op een prachtige plek in de wereld die onze bezoekers (en wijzelf natuurlijk) beslist moeten zien!

Of je bent een echte reisfanaat, woonachtig in Nederland of België en je hebt hele gave reizen gemaakt waarover je graag wilt vertellen!

Wil je al graag aan de slag?

Sta je al bijna in de startblokken om voor TripTalk te bloggen? Neem dan snel contact met ons op!

De eerste vragen

Ja, dat mag zeker. Wel zijn er een aantal spelregels die we je zullen toezenden na je aanmelding.

Jazeker! Het gaat niet zozeer om schrijfervaring zelf, het gaat erom dat je graag jouw (reis)belevingen wilt delen met alle bezoekers van de site. Je schrijft je artikelen zoals je het zou vertellen aan vrienden en familie. Wel verwachten we van je een goed samenhangend kwalitatief verhaal.

Dat is aan jou. Om op onze Team pagina vermeld te worden hebben we minimaal 3 blogs van je nodig.

De artikelen in het magazine worden geschreven door ervaren (reis)journalisten. Wil je graag een artikel voor het magazine schrijven, stuur ons dan een aantal links naar artikelen die jij hebt geschreven.

Scroll naar boven