Mauritius, Kroatië, Malediven, Barcelona, Yukon, Sydney, Bonaire, Formentera, Ottawa, Curacao en Costa Rica! Het nieuwe magazine van TripTalk staat weer boordevol betaalbare en bereikbare bestemmingen en maar liefst 168 pagina’s dik! Heb jij hem al?

Local aan het kanoën op de Malediven
Paradijselijk Malediven, zo blauw is het water! / Foto: Fem Schook

Onze hoofdredacteur Puck reisde af naar Kroatië, Renée vloog naar Mauritius, ontdekte Harri Formentera en hopte Janne van stad naar stad in de Baltische Staten. Maar we maakten ook reizen naar voor wie wat extra heeft: een rondreis door Canada bijvoorbeeld, waar Daphne voor ons niet alleen de hoofstad Ottawa verkende, maar ook de natuur van Yukon in trok. Of een rustig weekje op Bonaire, zoals Susanne dat deed, of een reis naar Costa Rica waar Eline ‘pura vida’ leerde kennen.

200 dagen in de ruimte

Hij bracht totaal 200 dagen door in de ruimte, maar deed in die tijd vooral inspiratie op voor mooie reizen op aarde. Andre Kuijpers vertelt het je in een interview.

Kan je wel wat dosis vakantie inspiratie gebruiken? Je vindt het nummer nu in de winkels. Geloof ons, deze editie is het absoluut waard!

Cover TripTalk nummer 8
TripTalk nummer 8, extra dik nummer en heerlijk om bij weg te dromen tijdens de feestdagen!

Natuurlijk kun je je abonneren op ons TripTalk magazine Ook leuk als cadeautje voor de komende feestdagen! TripTalk Magazine verschijnt 4x per jaar.

Bon voyage!

Foto header: Fem Schook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in