woensdag, 24 februari, 2021

HIJ IS ER: TripTalk Magazine #9

We bevinden ons momenteel in een vreemd tijdperk. We kunnen even niet meer op vakantie, geen reizen meer naar bestemmingen en landen die we graag willen bezoeken. Maar uitstel is geen afstel. We kunnen dromen en alvast vooruit kijken naar mooie reizen die we weer in de toekomst kunnen maken. Ons nieuwe TripTalk magazine neemt je weer mee naar inspirerende bestemmingen!

Ezel in Jordanie

Daphne reisde af naar Jordanië en zag de Wadi-rum woestijn, de Dode Zee en natuurlijk Petra. Neal beleefde een prachtig avontuur bij de watervallen van Iguazú op de grens van Argentinië en Brazilië. Marco ging voor 48 uur naar Brussel en Nelleke ging op een culinaire avontuurlijke reis door Frankrijk. Puck verkende Tunesië, Gambia en Toronto in Canada en Eline reisde af naar de Atacama woestijn in Chili. Yvette heeft leuke tips voor je als je naar Bali gaat en voor een stedentrip dichtbij verkende Florien de stad Praag en omgeving.

De vakantie van … Babette van Veen

TripTalk interviewde Babette van Veen. “Ik hou van rustige vakanties en het is voor mij belangrijk dat ik de omgeving mooi vind. Ik ga graag naar het strand en naar mooie steden. Een stad bekijken, terrasje doen, boekje lezen, de lokale cultuur opsnuiven en eten… Veel avontuurlijker dan dat hoeft voor mij niet.”

TripTalk cover nr 9
De cover van TripTalk nummer 9

Note: de winactie zoals vermeld op de cover is uitgesteld, je leest er hier meer over.

Kan je wel wat dosis vakantie inspiratie gebruiken? Je vindt het nummer nu in de winkels. Je kunt het TripTalk magazine kopen bij Primera, The Read Shop en de Bruna. Geloof ons, deze editie is het absoluut waard!


Natuurlijk kun je je abonneren op ons TripTalk magazine.
TripTalk Magazine verschijnt 4x per jaar.

banner Prijsvrij
Redactie TripTalk
Redactie TripTalk
Onder Redactie TripTalk vind je algemene berichten en berichten met nieuwswaarde die wij leuk vinden om te vermelden of jullie daarover te informeren.

Comments

Laat je reactie achter!

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per week.