TripTalk logo mobiel wit
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Trein die door een landschap rijdt/

Partner nieuws

Voordelige treinkaartjes kopen 

Reizen met de trein is in verschillende opzichten een slimme keuze. Met de trein ben je snel op de plaats van bestemming. Je hebt namelijk geen last van files. En daarnaast is de trein een duurzaam vervoersmiddel in vergelijking met de auto. Maar wat is de prijs van een treinkaartje? De reguliere prijs van een treinkaartje kan hoog zijn. Ga daarom op zoek naar aanbiedingen en schaf jouw treinkaartje voordelig aan!

Aanbiedingen voor treinkaartjes vergelijken

Regelmatig zijn er nog mensen in de veronderstelling dat treinkaartjes duur zijn. Maar deze mensen zijn vast niet op de hoogte van alle geldende aanbiedingen. Er zijn namelijk bijna altijd wel mooie aanbiedingen voor treinkaartjes te vinden. Heb jij geen zin om een uitgebreide zoektocht naar goedkope treinkaartjes uit te voeren? Maak dan gewoon gebruik van de vergelijkingssite. Hier vind je overzichtelijk en snel alle op dit moment geldende aanbiedingen voor treinkaartjes.

(c) Unsplash – Evelyn Liow

Dit overzicht laat maar weer eens zien hoe zonde het is om zomaar een treinkaartje te kopen. De kans is namelijk groot dat je jouw treinkaartje tegen een veel scherpere prijs kunt kopen. Wees dus geen dief van je eigen portemonnee en schaf jouw treinkaartje tegen een lage prijs aan.

Lees hier welke treinreizen in Europa mooi zijn om te maken!

NS treinkaartjes tegen scherpe prijzen

Voor aanbiedingen van treinkaartjes kun je bij allerlei verschillende winkels terecht. De ene na de andere prijsvechter stunt regelmatig met de prijzen voor treinkaartjes. Maar voor een leuke aanbieding hoef je niet eens ver te zoeken. Naast de bekende treinkaart aanbiedingen van AH, Kruidvat en Actievandedag biedt NS biedt ook zelf treinkaartjes tegen scherpe prijzen aan. Je vindt deze aanbiedingen in de Spoordeelwinkel.

station Nederland
(c) Unsplash – Reginar

Zoals de naam al doet vermoeden, vind je hier voordelige treinkaartjes. Vaak worden de treinkaartjes aangeboden in combinatie met bijvoorbeeld een kop koffie. Maar ook in combinatie met een hotelovernachting of rondvaart kun je de treinkaartjes kopen. Deze treinaanbiedingen zijn extra leuk als je een dagje weggaat. Met de combinatietickets kun je een extra leuke invulling geven aan jouw dagtrip. 

Scandinavië per trein? Dat kan! Lees het verhaal.

Overige interessante aanbiedingen

De treinarrangementen die de NS aanbiedt zijn leuk als je er een dagje op uitgaat. Zo zitten er bijvoorbeeld regelmatig leuke combinatietickets bij voor een treinkaartje met koffie en gebak. Deze extra’s maken jouw dagje weg nog leuker! Reis je niet recreatief met de trein? Maar heb je bijvoorbeeld regelmatig zakelijke afspraken waar je met de trein naartoe moet? Of pak je af en toe de trein naar school toe? Ook dan kan het lucratief zijn om de aanbiedingen voor treinkaartjes te raadplegen.

treinstation
(c) Unsplash – Serhat Beyazkaya

Zo zijn er regelmatig treinkaartjes te koop die korting geven als je reist in de daluren. Neem dus zeker een kijkje bij de treinkaartjes aanbiedingen als je gaat reizen met de trein. De aanbiedingen kunnen je namelijk een hoop geld besparen voor je treinreis.


Dit vind je misschien ook leuk:

Fotocredit header: Unsplash – Josh Nezon

Dit artikel is een ingezonden bericht van een partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Scroll naar boven