Tripje naar Rome op de planning? Altijd een goed idee. Rome is een openlucht museum, met overal waar je kijkt geschiedenis. Leuke wijkjes met gezellige terrasjes, prachtige fonteinen, kerkjes en zo maar door. Wie wilt hier nu niet dagen rondstruinen.. Maar waar verblijf je dan? Nou, bij een van deze fijne hotels in Rome.

Bij deze hotels in Rome slaap je voor een perfecte trip

Kijk in welke wijk je graag wilt slapen, en boek dan je hotel. Wij hebben een aantal favorieten op een rijtje gezet:

Casa Mia

In de gezellige wijk Trastevere vind je de leukste restaurants en is de sfeer altijd goed. De perfecte locatie om te overnachten dus. Waar je dan moet zijn? Bij Casa Mia. Fijne ruime kamers met alles wat je nodig hebt, en sommige zelfs met een terras. Maar heb je een kamer zonder terras? Ook niet erg, want leuke terrasjes vind je in de wijk genoeg.

Hotel Mozart

Als je zin hebt om jezelf te verwennen, dan ben je bij Hotel Mozart aan het juiste adres. Dit 4 sterren hotel ligt in de buurt van de winkelstraat Via Del Corso. Maar er is nog meer. Namelijk het geweldige dakterras, vanaf waar je super mooi uitkijkt over de daken van Rome. En ook fijn: dicht in de buurt van de Spaanse Trappen en de Trevi Fontein.

Hotel 87 eighty-seven

Wil je de Trevi fontein in de ochtend zien, zonder (hopelijk) al te veel mede toeristen? Dan zit je bij Hotel 87 eighty-seven goed, want vanaf hier loop je er binnen 3 minuten naartoe. De kamers van het hotel zijn netjes en mooi ingericht. Daarnaast heeft het hotel ook een fijn restaurants, zwembaden, terrasjes en een fitnessruimte. Alles om je verblijf compleet te maken.

The Fifteen Keys

In de wijk Monti vind je kleine maar fijne The Fifteen Keys Hotel. Op het fijne terras eet je lekker een ontbijtje in de zon, terwijl je je plannen maakt voor de dag. Met 10 minuten lopen sta je voor het Colosseum. Na een lange dag in de stad kom je in het hotel fijn te rust op de mooi ingerichte kamers.

The Shire Hotel

Kamers de clean zijn ingericht? Check. Een top locatie? Check. Goed ontbijt? Check. The Shire Hotel is dus waar je moet zijn. Vanaf hier loop je ook in een kwartiertje naar Villa Borghese, een must visit wanneer je in Rome bent.

Dit is waar je de hotels kunt vinden:

In welk hotel in Rome zou jij willen slapen?

Hier zijn tips voor leuke dingen om te doen in Rome.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in