TripTalk logo mobiel wit
Zoek
Sluit dit zoekvak.
personeel-uitjes-amsterdam-boot

Partner nieuws

Personeelsfeestje in Amsterdam? Deze uitjes zijn het beste voor grote groepen

Ben je op zoek naar een leuk personeelsfeestje? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want hoe leuk is het om een boot te huren in Amsterdam? Daarmee kan je heerlijk door de grachten varen. Je kan een boot huren die precies bij de grote groep past en daarnaast kan je een arrangement kiezen die het personeelsfeestje alleen nog maar leuker maakt. Personeelsfeestjes bevorderen onder andere de communicatie tussen alle collega’s, dus het is altijd verstandig om een personeelsfeestje te organiseren. Ben je benieuwd naar de soorten arrangementen? Blijf dan gerust even verder lezen.

Heerlijke lunch cruise

Ga je inderdaad een boot huren als bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan is het misschien gezellig om een lunch cruise te kiezen. Dit is helemaal geschikt voor grote groepen. Er worden verschillende gerechten geserveerd, dus er zit vast iets tussen wat iedereen lekker vindt. Bovendien is het drinken onbeperkt en dat betekent dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Onder het genot van heerlijk eten en drinken kan iedereen met elkaar kletsen op de Amsterdamse grachten.

bootuitje amsterdam
(c) Unsplash – Sergey Gylyuk

Lees ook: 11x leuke musea in Amsterdam om naar toe te gaan.

Lekker borrelen samen

Past een lunch cruise niet helemaal bij de groep? Dan kan een borrelboot natuurlijk een goede optie zijn. Dit vooral een leuk idee als het heerlijk weer is buiten. Iedereen kan in ieder geval onbeperkt genieten van onder andere wijn en bier. Je kan er daarnaast altijd voor kiezen om bittergarnituur te bestellen om het personeelsfeestje helemaal af te maken. Vergeet niet om leuke muziek te draaien. Muziek doet het altijd goed bij personeelsfeestjes. Dit is allemaal mogelijk bij boot verhuur in Amsterdam.

borrelen boot amsterdam
(c) Unsplash – Ernest Ojeh

Gezellig bingo spelen

Wil je juist een leuke activiteit uitvoeren met de hele groep tijdens het personeelsfeestje? Wat dacht je dan van een potje bingo? Dit is natuurlijk hartstikke gezellig onder het genot van een heerlijk drankje en hapje. Alle benodigdheden voor een potje bingo zitten inbegrepen, zoals de pennen en bingokaarten. Daarnaast kan er een gezellig muziekje worden gedraaid om de sfeer nog beter te maken. Het enige wat jullie als groep dan nog moeten doen, is samen genieten en elkaar leren kennen.  

Voor je boottocht nog even wandelen in een van de parken in Amsterdam?

Warme winter cruise

Wil je graag een personeelsfeestje in de winter organiseren? Dit kan gelukkig ook gewoon op een boot geregeld worden. Je kan samen met de groep namelijk een winter cruise doen op de grachten van Amsterdam. Er zijn verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. Zo kan je kiezen voor chocolademelk of juist voor een glaasje glühwein. Wil je liever een kopje warme snert? Dan kan dit natuurlijk ook geregeld worden voor het personeelsfeestje. Je kan het personeelsfeestje zo samenstellen dat het helemaal bij de groep past en dat iedereen ervan kan genieten.

winter boot amsterdam
(c) Unsplash – Sávio Félix

Dit zijn de meest bijzondere hotels in Amsterdam.


Dit vind je misschien ook leuk:

Fotocredits header: Unsplash – Sergey Gylyuk

Dit artikel is een ingezonden bericht van een partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Scroll naar boven