Wanneer zijn de KLM Werelddeal weken?

De KLM Werelddeal zijn dé weken waarin je extra goedkope vliegtickets kan scoren naar veel bestemmingen waarop KLM vliegt. De KLM Werelddeal weken vinden 2x per jaar plaats.

De volgende KLM Werelddeal weken, wanneer?

Deze voordeelweken van KLM vinden meestal plaats aan het begin van de maand januari en het begin van de maand september. Het is niet precies te zeggen, KLM kondigt dit enkele dagen van tevoren aan. KLM en samenwerkende luchtvaartmaatschappijen hanteren speciale actietarieven waarbij je snel zal moeten beslissen. Overigens volgen de andere luchtvaartmaatschappijen meestal direct de KLM tarieven vanaf Amsterdam. Er is dus in korte tijd veel keuze, maar de lage ticketprijzen en de beschikbaarheid gaan razendsnel.

Duizenden actietickets worden per dag online en via de (online) reisbureaus ingeboekt. De actie duurt meestal 2/3 weken hoe eerder je boekt hoe beter! Na de losse vliegtickets weken zijn er alleen nog pakketreis acties (meestal 1 week) waarbij “KLM Packages” citytrips aanbiedt voor gunstige deals. Op is Op !

De volgende KLM Werelddeal weken verwachten wij rond eind augustus/begin september 2020, nog even wachten dus! Hier vind je alvast tips voor je vakantie 2020.

Kan je niet wachten op de Werelddeal Weken, kijk dan hier voor goedkope vliegtickets boeken naar alle delen van de wereld en dichtbij!

Wil je weten wanneer de KLM Werelddeal Weken beginnen? Schrijf je in voor onze mailing en je weet het als een van de eerste!


Hoe lang duren de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal weken duren meestal ongeveer een kleine 2 weken. Aan het begin van de actieperiode heb je natuurlijk veel meer keuze aan bestemmingen en goedkope vliegtickets dan aan het einde van de actieperiode.

Vliegticket boeken tijdens de KLM Werelddeal weken
Genieten van het uitzicht bij helder weer! / Foto: Unsplash

Naar welke bestemmingen kan ik dan vliegen?

De bestemmingen waar je heen kan vliegen met korting worden pas bekend gemaakt als de Werelddeal Weken starten. We weten uit ervaring dat je bijna altijd wel goedkope vliegtickets kan boeken naar alle delen van de wereld, ook Europa. En uiteraard dan wel waar de KLM zelf op vliegt of eventueel met een partner van KLM. Een goedkoop vliegticket naar de Bora Bora eilanden zit er dus helaas niet in … 😉

Naar welke bestemmingen kan ik dan vrijwel zeker een vliegticket boeken?

Dat hangt vooral af hoeveel vliegtickets er al naar zo’n bestemming verkocht zijn. Ook de prijs is daarvan afhankelijk, maar vrijwel zeker kun je goedkope vliegtickets boeken naar:

Brooklyn bridge in New York
Boek je vliegticket naar New York tijdens de KLM Werelddeal Weken / Foto: Unsplash

Tips voor als je een KLM vliegticket boekt

Als je van plan bent een reis te maken en een vliegticket te boeken tijdens de KLM Werelddeal weken, lees dan de volgende tips:

  • Bepaal van tevoren met je reisgenoten een aantal data waarop je kan vertrekken. Vliegticketprijzen kunnen namelijk per vertrekdag variëren
  • Maak je een citytrip naar Barcelona bijvoorbeeld? Check dan ook vertrekken op donderdag en terug op zondagochtend, of vertrekken op woensdagochtend en zaterdagavond terug. Dan heb je vaak een nog voordelige prijs als dat je vrijdag heen vliegt en maandag terug
  • Als jij de vliegtickets boekt, vraag je reisgenoten van tevoren naar belangrijke data, zoals de namen zoals deze in het paspoort staan en de geboortedata. Dan kun je in 1 keer de boeking maken!
  • Als je er direct een hotel bij boekt profiteer je vaak ook nog van een voordelige pakketprijs!

Let op het volgende bij het boeken van een KLM vliegticket

Voordat je razendsnel je vliegticket gaat boeken tijdens de KLM Werelddeal weken omdat je een fantastische prijs ziet, let op het volgende:

  • Zorg ervoor dat je exact de juiste namen van je reisgenoten intypt. Verkeerd ingevulde namen kan in het ergste geval betekenen dat je reisgenoot niet mee kan. Het wijzigen van een naam, ook al is het een typefout, neemt kosten met zich mee
  • De vliegtickets tijdens de KLM Werelddeal Weken zijn actietarieven. Omdat deze vliegtickets voordelig zijn gelden er ook voorwaarden, Deze voorwaarden zijn vaak dat je het vliegticket niet meer kan wijzigen en ook niet meer kan annuleren

Vliegticket geboekt? Ga je een lange vlucht maken? Dan hebben we tips voor je over slapen in het vliegtuig en inpaktips voor je koffer!

Foto header: KLM

Avatar
Bob
Aloha, mijn naam is Bob, ik ben ondernemer en mede eigenaar van TripTalk. Mij maak je blij als een bestemming een prachtige natuur en een eeuwenoude cultuur heeft. Duurzame en vooral stijlvolle accommodaties waar mensen met een glimlach werken spreken me aan. Reizen en nieuwe culturen ontmoeten is groei!

Comments

Laat je reactie achter!

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per week.