donderdag, 18 augustus, 2022

Roompot verwacht vanaf juli eerste gasten in nieuwe Cuber vakantiehuisjes

GOES – Roompot introduceert een nieuw vakantieconcept dat de service van een designhotel met de vrijheid van een vakantiehuis combineert. De vakantieparkaanbieder verwacht dat de eerste gasten hun intrek kunnen nemen in de nieuwe Cuber vakantiewoningen vanaf begin juli. De aanleg van het park is nog volle gang. 

Een Cuber vakantiehuis/Foto Roompot

Twee maanden geleden kondigde Roompot aan dat het met ‘Break Away Concepts’ het vakantieconcept Cuber lanceert. Roompot maakte toen bekend dat het verwachtte dat de eerste gasten dit jaar in één van de dertig Outdoor Suites aan de voet van het Nationale Park de Hoge Veluwe vakantie kunnen vieren.

Lees ook: 11x de leukste tiny houses in Nederland.

Cuber biedt, volgens Roompot, de individuele service van een designhotel en de vrijheid van een vakantiehuis midden in de natuur wanneer men met twee personen even weg wil. Het concept staat voor een individuele vakantiebeleving voor een doelgroep die vooral erg gevoelig is voor privacy en ook geen compromissen sluit als het om service gaat.  

Binnen in een Cuber vakantiehuisje/Foto Roompot

Cuber app
Op de Cuber app is een persoonlijke lokale Guide de hele dag bereikbaar om gasten de weg te wijzen naar de must sees in de omgeving en de verborgen parels waar bijna niemand komt. De vakantiegangers kunnen hun verblijf door middel van de app geheel naar wens maken, zoals het afstemmen van de temperatuur en het openen van de zonnewering. 

Fotocredit header: Roompot

Neem een abonnement op TripTalk magazine!

Abonneer je nu en ontvang 3x per jaar het dikke glossy magazine. Liever een los nummer? Dat kan ook!

reacties

Laat je reactie achter!

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per 3 weken.