zondag, 2 oktober, 2022

TUI in juli en augustus dagelijks naar Bonaire

SCHIPHOL – TUI Fly gaat in juli en augustus dagelijks naar Bonaire vliegen. Dit is een record te noemen, voorheen vloog de touroperator namelijk maximaal drie tot vier keer per week naar Bonaire. In totaal vliegt TUI sinds 1 juli veertien keer naar de Antillen.

Van de veertien vluchten naar de Antillen hebben vijf Curaçao als eindbestemming. In de andere gevallen gaat het om vluchten waarbij twee bestemmingen worden gecombineerd, bijvoorbeeld Curaçao en Bonaire of Aruba en Bonaire.

Uitzicht over Bonaire/Foto: Tourism Corporation Bonaire

Bonaire heeft een geel reisadvies, maar Nederlanders kunnen niet met het digitale coronabewijs (DCC) naar het eiland reizen. Het reisbewijs moet worden uitgeprint en op papier worden meegenomen.

Nederland is voor Bonaire een hoog risicogebied waardoor alle reizigers van dertien jaar en ouder een negatieve coronatestuitslag moeten laten zien die niet ouder is dan 24 uur bij vertrek. Mocht dit niet lukken, is een negatieve testuitslag van maximaal 72 uur oud vereist plus direct bij aankomst een antigeentest.

Fotocredit header: TUI

reacties

Laat je reactie achter!

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per 3 weken.