Een cocktail in de hand terwijl je de zon ziet ondergaan vanaf een leuke rooftopbars in Los Angeles? Klinkt niet verkeerd hè. En gelukkig zijn er in LA genoeg plekken waar dat kan. Van rooftops in Down Town tot aan rooftops bij het strand. Allemaal fijn en leuk.

Bij deze rooftopbars in Los Angeles geniet je van een drankje, én het uitzicht

Hoe fijn, en leuk, om je dag af te sluiten bij een mooie rooftopbar in Los Angeles. Waar je moet zijn? Hier:

Mama Shelter

Bij Mama Shelter in Hollywood drink je heerlijk een drankje, terwijl je lekker ligt (of zit) op een van de fijne zitplekken met zachte kussens. Ja, comfy met een cocktail in de hand. Precies zoals we het graag willen. En als je trek krijgt hebben ze hier ook lekkere snacks voor erbij. Ook niet verkeerd. Uitzicht over Hollywood, fijne tunes van de DJ. Dus gegarandeerd een leuke avond.

High Rooftop Lounge

Ben je bij Venice Beach? Natuurlijk is het dan leuk om vanaf het strand de zon onder te zien gaan. Maaaaar, het kan ook vanaf de High Rooftop Lounge. Dat is de bar die boven op Hotel Erwin zit. Je hoeft gelukkig niet in het hotel te verblijven om naar boven te mogen.

Élephante

Misschien niet de aller hoogste rooftop bar, maar wel een hele mooie. Élephante vind je bij Santa Monica en is zeker een bezoekje waard. Je eet hier een lekker hapje terwijl je uitkijkt op de palmbomen die bij het strand staan. Het uitzicht is mooi, maar het interieur misschien nog wel mooier. Denk: lichte tinten met veel hout en groen.

Perch

Hoog boven DTLA vind je Perch. En bij Perch wil je zijn. Mooi uitzicht over de hoge gebouwen, lekkere drankjes en hapjes en een goede sfeer (met af en toe ook live muziek). Hier kom je trouwens niet binnen in je strand outfit. Dus slippers uit, en ‘Upscale Casual’ outfit aan.

Hier moet je zijn voor een lekkere lunch in Los Angeles.

Broken Shaker

Nog een andere leuke rooftopbar in Los Angeles is Broken Shaker, net als Perch te vinden in Down Town. Broken Shaker hoort bij het Freehand hotel, en laat je kennis maken met de lekkerste cocktails terwijl je ook van het uitzicht aan het genieten bent. Zwemmen kan ook, maar niet meer na de zon is onder gegaan.

Hier vind je de rooftopbars in Los Angeles

Naar welke rooftopbar in Los Angeles zou jij willen gaan?

Ps. Hier ga je heen om lekker te lunchen in Los Angeles.

Vorig artikel7 x redenen om ooit in je leven naar Sziget Festival in Boedapest te gaan
Volgend artikel5 x fijn slapen doe je bij deze hotels in Berlijn
Avatar
Hoi hoi! Ik ben Janne. Normaal vertellen mensen in een bio wie ze zijn en wat ze leuk vinden. Maar omdat ik eigenlijk van alles en nog wat leuk vind, zal dat een lange opsomming worden. Dat zal ik jullie besparen.. Oké, een paar dingen dan: reizen, lekker (en vaak ook vegan) eten, fotografie plus dus nog 100+ dingen. Veel plezier op TripTalk, en hopelijk kan ik jullie helpen met wat reisinspiratie :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in