zondag, 29 november, 2020

5x rooftopbars in Los Angeles met een mooi uitzicht

Een cocktail in de hand terwijl je de zon ziet ondergaan vanaf een leuke rooftopbars in Los Angeles? Klinkt niet verkeerd hè. En gelukkig zijn er in LA genoeg plekken waar dat kan. Van rooftops in Down Town tot aan rooftops bij het strand. Allemaal fijn en leuk.

Bij deze rooftopbars in Los Angeles geniet je van een drankje, én het uitzicht

Hoe fijn, en leuk, om je dag af te sluiten bij een mooie rooftopbar in Los Angeles. Waar je moet zijn? Hier:

Mama Shelter

Bij Mama Shelter in Hollywood drink je heerlijk een drankje, terwijl je lekker ligt (of zit) op een van de fijne zitplekken met zachte kussens. Ja, comfy met een cocktail in de hand. Precies zoals we het graag willen. En als je trek krijgt hebben ze hier ook lekkere snacks voor erbij. Ook niet verkeerd. Uitzicht over Hollywood, fijne tunes van de DJ. Dus gegarandeerd een leuke avond.

High Rooftop Bar

Ben je bij Venice Beach? Natuurlijk is het dan leuk om vanaf het strand de zon onder te zien gaan. Maaaaar, het kan ook vanaf de High Rooftop Bar. Dat is de bar die boven op Hotel Erwin zit. Je hoeft gelukkig niet in het hotel te verblijven om naar boven te mogen. Vanaf daar is het uitzicht misschien nog net even mooier dan vanaf het strand.

Ook leuk: bezoek deze musea in Los Angeles en hier moet je zijn als vegan in Los Angeles.

Élephante

Misschien niet de aller hoogste rooftop bar, maar wel een hele mooie. Élephante vind je bij Santa Monica en is zeker een bezoekje waard. Je eet hier een lekker hapje terwijl je uitkijkt op de palmbomen die bij het strand staan. Het uitzicht is mooi, maar het interieur misschien nog wel mooier. Denk: lichte tinten met veel hout en groen.

Perch

Hoog boven DTLA vind je Perch. En bij Perch wil je zijn. Je hebt hier een mooi uitzicht over de hoge gebouwen, lekkere drankjes en hapjes en een goede sfeer (met af en toe ook live muziek). Wat wil je nog meer? Hier kom je trouwens niet binnen in je strand outfit. Dus slippers uit, en ‘Upscale Casual’ outfit aan.

Hier moet je zijn voor een lekkere lunch in Los Angeles.

Broken Shaker

Nog een andere leuke rooftopbar in Los Angeles is Broken Shaker, net als Perch te vinden in Down Town. Broken Shaker hoort bij het Freehand hotel, en laat je kennis maken met de lekkerste cocktails terwijl je ook van het uitzicht aan het genieten bent. Zwemmen kan ook, maar niet meer na de zon is onder gegaan. Dus kom wat eerder zodat je eerst kunt zwemmen, en daarna mooi de zonsondergang kunt gaan bekijken. Heerlijke avondje wordt het dan!

Hier vind je de rooftopbars in Los Angeles


Naar welke rooftopbar in Los Angeles zou jij willen gaan?

Janne Biersma
Janne Biersma
Kom je mij ergens tegen, dan is de kans groot dat ik met een (analoge) camera in m’n handen sta. Fotografie is namelijk een van mijn grootste passies. Daarnaast houd ik ervan om nieuwe plekken te ontdekken. Van vegan lunch spots tot aan bijzondere musea.

Comments

Laat je reactie achter!

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per week.