donderdag, 28 januari, 2021

Wij maken TripTalk!

Meet our team!

Met dit enthousiaste en reislustige team maken wij TripTalk. Niet een doorsnee reisblog over backpacken, maar een travel content en inspiratieplatform voor jouw volgende reizen. Niet alleen verre reizen, maar ook binnen Europa en bestemmingen dichtbij.

We brengen je ook actueel relevant reisnieuws en reistips. Onze artikelen en blogs voorzien we zoveel mogelijk van foto’s, video’s en interactieve plattegronden, zodat je letterlijk een goed beeld krijgt bij de bestemming!

Naast TripTalk online brengen we 4x per jaar ons eigen TripTalk magazine uit. In het “dikke” magazine vind je nog eens uitgebreide verslagen van reizen, smakelijke tips, reis interview met een bekende Nederlander, reisgadgets, funfacts, boekenclub etc. Tevens vind je in ons full colour magazine 2 prachtige fotoreportages  exclusief gemaakt door fotografen voor TripTalk.

Een abonnement op ons magazine scoor je hier of koop het magazine los bij Primera, The Read Shop, de Bruna winkels en diverse Albert Heijn XL supermarkten.

Bob

Founder

Momenteel in : Haarlem Area
-----
Aloha, mijn naam is Bob, ik ben ondernemer en mede eigenaar van TripTalk. Mij maak je blij als een bestemming een prachtige natuur en een eeuwenoude cultuur heeft.

Senna Oppermann

Creator / Redactie

Momenteel in: Amsterdam Area
-----
Mijn passie voor lezen, schrijven en fotograferen heeft mij het besef gegeven om zelf écht onderdeel te willen uitmaken van een avontuur en daar reis ik graag een stukje verder voor!

Puck van Beurden

Creator

Momenteel in : Amersfoort Area
-----
Griekenland en Marrakech zijn plekken waar ik jaar na jaar terug blijf komen. Landen en plaatsen waar alles heerlijk ongeorganiseerd is en waar de bevolking vriendelijk en gastvrij is, daar hou ik van.

Sterre Mobers

Creator

Momenteel in: Utrecht Area
-----
Een skilerares, verliefd op het magische wintersportparadijs Oostenrijk, maar ik vlieg ook graag de grens over naar Amerika. IAls je mij zoekt, dan zit ik of met mijn billen in warm zand of met mijn camera in een grote, levendige stad!

Eline Boshuizen

Creator

Momenteel in: Amsterdam Area
-----
Als natuurliefhebber ervaar ik de jungle, bergen en vulkanen het liefst tijdens een stevige hike.
Je maakt me ook heel blij met een mooi, duurzaam hotel en verse tonijn op een wit strand onder de palmbomen.

Jeroen

Marketing Manager

Momenteel in: Amsterdam Area
-----
¡Hola! Ik ben Jeroen en één van de drijvende krachten achter TripTalk.
Ik heb al aardig wat van de wereld gezien, met name Europa en relaxte tropische eilanden in het Caribisch gebied.

Sarah Kiani

Creator / Redactie

Momenteel in : Rotterdam Area
-----
Mijn grote passie is reizen en schrijven hierover; van onontdekte wijken tot aan lokale hotspots. Als ik niet aan het reizen of schrijven ben, kun je me vinden in gezellige koffietentjes .

Roselyn van den Berg

Creator

Momenteel in: Bali
-----
Ik ben Roselyn en ik studeer journalistiek. Op het moment woon ik met veel plezier op Bali. Ik schrijf over het leven op dit eiland, met name over duurzaamheid, spiritualiteit en vegan eetadresjes

Manon Prins

Creator

Momenteel in: Nijmegen Area
-----
Ik heb een grote passie voor reizen, fotografie en schrijven. Genoeg materiaal om mijn reisverhalen te delen met jou. Op reis bezoek ik de hoogtepunten, maar kies ik ook juist voor de lokale eettentjes en plekjes waar weinig toeristen komen.

Laura Band

Creator

Momenteel op wereldreis
-----
Ik ben Laura en net afgestuurd aan de universiteit in Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik al veel gereisd, ik verleg graag mijn grenzen. Ik schrijf graag over mijn reisavonturen en de bijzondere belevenissen.

Harri Theirlynck

Hoofdredacteur Triptalk Magazine

Momenteel in Den Haag area
-----
‘Ik ben een ‘old hand’ in de reisjournalistiek. Was eerder hoofdredacteur van (ANWB) Kampioen en van REIZEN Magazine. Vanaf 2014 freelance schrijver voor vele tijdschriften.

Renée Hoes

Creator

Momenteel in: Amsterdam Area
-----
Benieuwd van welke bestemmingen mijn hartje sneller gaat kloppen? Daar waar de zon hoog aan de hemel staat, de tijd net even iets langzamer gaat en een cultuurshock niet te vermijden valt.

Brigit Steer

Creator

Momenteel in: Frans Polynesië
-----
5 jaar geleden zijn wij uit Nederland vertrokken om met onze zeilboot de wereld rond te zeilen! Reizen is mijn passie en ik heb ruim 35 jaar in de reisbranche gewerkt!

Nelleke Launspach

Journalist

Momenteel in : Zeeland Area
-----
Nelleke is journalist en beleeft de veelal luxe reizen. Van culinaire zaken weet zij veel en dat is dan ook terug te lezen en te zien. Je proeft het bijna. Daarnaast schrijft ze over de reis zelf, luxe hotels en cruises, musea, galeries en waar je kunt shoppen.

Janne Biersma

Creator / Redactie

Momenteel in: Amsterdam Area
-----
Hoi, mijn naam is Janne! Met veel plezier werk ik mee aan TripTalk. Hier kan ik namelijk verschillende passies goed combineren; fotografie, schrijven, reizen en ontdekken.

Yvette Bax

Creator / Reisjournalist

Reizende in: Bali, Zuid-Afrika en Mallorca
-----
Inmiddels al op 110 landen op mijn lijst staan. Ik schrijf voor tig tijdschriften en kranten. Wanneer ik niet aan het reizen ben, vind je mij in Kaapstad, Mallorca, Amsterdam of Bali.

Namfon Dil

Creator

Momenteel in: Haarlem Area
-----
Citytrips are my favourite maar dan wel het liefst in de minder bekende stukjes van de stad. Reizen is een mooi gegeven en een moment van ultieme vrijheid. Verdere liefde voor fotograferen.

Elske Huising

Creator

Reizend door: Azië
-----
Elske (30) zegde vier jaar geleden haar baan en huis in Zwolle op en verruilde haar leventje voor een fietsreis door Zuidoost-Azië. Het liefst neemt ze onverharde bergweggetjes en ontmoet zo een gerimpeld stamhoofd in Laos en de vriendelijkste monniken in Thailand.

BESTEL NU DIRECT ONLINE TRIPTALK MAGAZINE #9

DUBAI - BALI - JORDANIË -CHILI - TUNESIË - FRANKRIJK - BRUSSEL