Wij maken TripTalk!

Meet our team!

Met dit enthousiaste en reislustige team maken wij TripTalk. Niet een doorsnee reisblog over backpacken, maar een travel content en inspiratieplatform voor jouw volgende reizen. Niet alleen verre reizen, maar ook binnen Europa en bestemmingen dichtbij. We brengen je ook actueel relevant reisnieuws en reistips. Onze artikelen en blogs voorzien we zoveel mogelijk van foto’s, video’s en interactieve plattegronden, zodat je letterlijk een goed beeld krijgt bij de bestemming!

Naast TripTalk online brengen we 4x per jaar ons eigen TripTalk magazine uit. In het “dikke” magazine vind je nog eens uitgebreide verslagen van reizen, smakelijke tips, reis interview met een bekende Nederlander, reisgadgets, funfacts, boekenclub etc.

Tevens vind je in ons full colour magazine 2 prachtige fotoreportages  exclusief gemaakt door fotografen voor TripTalk.

Een abonnement (vanaf slechts 19.95 euro per jaar) op ons magazine scoor je hier of koop het magazine los bij Primera, The Read Shop, de Bruna winkels en diverse Albert Heijn XL supermarkten.

Bob

Founder

Momenteel in : Haarlem Area
-----
Aloha, mijn naam is Bob, ik ben ondernemer en mede eigenaar van TripTalk. Mij maak je blij als een bestemming een prachtige natuur en een eeuwenoude cultuur heeft.

Sarah Kiani

Creator / Redactie

Momenteel in : Rotterdam Area
-----
Mijn grote passie is reizen, en hierover schrijven vind ik net zo leuk; van onontdekte wijken tot aan lokale hotspots. Als ik niet aan het reizen of schrijven ben, kun je me vinden in gezellige koffietentjes en vintage kledingwinkels.

Puck van Beurden

Creator

Momenteel in : Amersfoort Area
-----
Griekenland en Marrakech zijn plekken waar ik jaar na jaar terug blijf komen. Landen en plaatsen waar alles heerlijk ongeorganiseerd is en waar de bevolking vriendelijk en gastvrij is, daar hou ik van.

Nelleke Launspach

Journalist

Momenteel in : Zeeland Area
-----
Nelleke is journalist en beleeft de veelal luxe reizen. Van culinaire zaken weet zij veel en dat is dan ook terug te lezen en te zien. Je proeft het bijna. Daarnaast schrijft ze over de reis zelf, luxe hotels en cruises, musea, galeries en waar je overal het beste kunt shoppen.

Jeroen

Marketing Manager

Momenteel in: Amsterdam Area
-----
¡Hola! Ik ben Jeroen en één van de drijvende krachten achter TripTalk.
Ik heb al aardig wat van de wereld gezien, met name Europa en relaxte tropische eilanden in het Caribisch gebied.

Sterre Mobers

Creator

Momenteel in: Utrecht Area
-----
Een skilerares, verliefd op het magische wintersportparadijs Oostenrijk, maar ik vlieg ook graag de grens over naar Amerika. IAls je mij zoekt, dan zit ik of met mijn billen in warm zand of met mijn camera in een grote, levendige stad!

Brigit Steer

Creator

Momenteel in: Frans Polynesië
-----
5 jaar geleden zijn wij uit Nederland vertrokken om met onze zeilboot de wereld rond te zeilen! Reizen is mijn passie en ik heb ruim 35 jaar in de reisbranche gewerkt!

Elske Huising

Creator

Reizend door: Azië
-----
Elske (30) zegde vier jaar geleden haar baan en huis in Zwolle op en verruilde haar leventje voor een fietsreis door Zuidoost-Azië. Het liefst neemt ze onverharde bergweggetjes en ontmoet zo een gerimpeld stamhoofd in Laos en de vriendelijkste monniken in Thailand.

Janne Biersma

Creator / Redactie

Momenteel in: Amsterdam Area
-----
Hoi hoi! Ik ben Janne. Normaal vertellen mensen in een bio wie ze zijn en wat ze leuk vinden. Maar omdat ik eigenlijk van alles en nog wat leuk vind, zal dat een lange opsomming worden.

Renée Hoes

Creator

Momenteel in: Amsterdam Area
-----
Benieuwd van welke bestemmingen mijn hartje sneller gaat kloppen? Bestemmingen waar de zon hoog aan de hemel staat, de tijd net even iets langzamer gaat en een cultuurshock niet te vermijden valt. Veel leesplezier!

Yvette Bax

Creator / Reisjournalist

Reizende in: Bali, Zuid-Afrika en Mallorca
-----
Inmiddels al op 110 landen op mijn lijst staan. Ik schrijf voor tig tijdschriften en kranten. Wanneer ik niet aan het reizen ben, vind je mij in Kaapstad, Mallorca, Amsterdam of Bali.

Floor van der Maden

Creator

Momenteel in: Den Haag Area
-----
Ik ben Floor en ben tweedejaars communicatiestudente op de Haagse Hogeschool. Floor is nieuwsgierig, eigenwijs, spontaan en zit vol met energie. Waar al deze energie naar toe gaat? Heel veel. Eén van mijn passies is schrijven en dat zie je terug in haar blogs.

Senna Oppermann

Creator / Redactie

Momenteel in: San Francisco
-----
Mijn passie voor lezen, schrijven en fotograferen heeft mij het besef gegeven om zelf écht onderdeel te willen uitmaken van een avontuur en daar reis ik graag een stukje verder voor!

Roselyn van den Berg

Creator

Momenteel in: Bali
-----
Ik ben Roselyn en ik studeer journalistiek. Op het moment woon ik met veel plezier op Bali. Ik schrijf over het leven op dit mooie eiland en dan met name over duurzaamheid, spiritualiteit en vegan eetadresjes

Namfon Dil

Creator

Momenteel in: Haarlem Area
-----
Citytrips are my favourite maar dan wel het liefst in de minder bekende stukjes van de stad. Reizen is een mooi gegeven en een moment van ultieme vrijheid. Verdere liefde voor fotograferen.

Laura Band

Creator

Momenteel op wereldreis
-----
Ik ben Laura en net afgestuurd aan de universiteit in Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik al veel gereisd, ik verleg graag mijn grenzen. Ik schrijf graag over mijn reisavonturen en belevenissen, heb je tips voor mij die ik zeker zou moeten toevoegen aan mijn bucket list?

BESTEL NU DIRECT ONLINE TRIPTALK MAGAZINE #9

DUBAI - BALI - JORDANIË -CHILI - TUNESIË - FRANKRIJK - BRUSSEL