6 tips voor New York van lover Robin

Nog maar twee keer in New York geweest en nu al tot over haar oren verliefd op de stad. Robin Meerman deelt haar tips voor deze heerlijke levendige stad. Reis je mee?

6 x tips voor New York

Vervoer

“Voor zo’n 33 dollar kun je een metrokaart voor een week kopen, dus ben je langer dan vijf dagen in de stad, dan zou ik deze zeker kopen. Met deze kaart kun je namelijk zeven dagen onbeperkt met de metro door New York reizen.”

New York gevoel

“Typisch New York is de drukte. Overal in de stad kun je mensen kijken, van de hippe wijken (Soho, Little Italy, East Village, Greenwich, Williamsburg), in Central Park tot aan in de metro. Overal zijn verschillende soorten mensen en dit geeft mij echt een New York gevoel. Zoveel diversiteit in een stad, te gek.”

Uitzicht

“Vanuit een erg leuk stukje New York, namelijk Dumbo in Brooklyn, heb je een van de aller beste uitzichten van de skyline (overdag en ’s avonds).”

Skyline tip

“Wanneer je de kabelbaan tram vanuit Manhattan naar Roosevelt Island neemt en je achterom kijkt, heb je een verassend mooi uitzicht van de stad.”

Relaxen

“Bij mooi weer moet je echt een middag gaan ‘hangen’ in het meest bekende park van de wereld: Central Park. Je kunt hier uren wandelen, mensen kijken (in de winter schaatsen), fietsen huren of gewoon lekker zitten op een bankje.”

Niet missen

“Ik vind dat als je New York bezoekt je de allermooiste uitzichtpunten van de stad moet bezoeken. Oké, je hebt de plaatjes al honderd keer op internet gezien maar geloof mij: in het echt sta je helemaal versteld van wat je ziet. Ik zou gaan voor Top of The Rock of via het Empire State Building.”

Wat zijn jouw tips voor New York?

We hebben ook nog andere local tips voor New York.

Redactie TripTalk
Redactie TripTalk
Onder Redactie TripTalk vind je algemene berichten en berichten met nieuwswaarde die wij leuk vinden om te vermelden of jullie daarover te informeren.

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per week.