5 tips voor München van local Jill Seidl

Jill Seidl, geboren in Zwolle, heeft een half jaar in München gewoond. Haar dagen bracht ze het liefst door in de grote stad of in de prachtige Beierse omgeving. Wij vroegen haar om haar vijf beste tips voor München met ons te delen in de TripTalk rubriek ‘Ask a Local’.

5 x leuke local tips voor München

Doen

“Dé reden dat je eens in je leven naar München moet is natuurlijk voor Das Oktoberfest. Grote tenten met liters bier en een halve kip, het is één grote kermis.”

Good food

“Iets duurder, maar o zo lekker: Brenner Grill. Nergens eet je je vis verser of beter dan hier.”

Bucketlist

“Een wedstrijd van Bayern München bijwonen. Natúúrlijk met braadworst en een biertje erbij!”

Dichtbij

“Als je iets meer tijd hebt, rij dan naar Schloss Neuschwanstein. De rit duurt ongeveer twee uur, maar eenmaal aangekomen bij het kasteel beland je in een sprookje.”

Schloss Neuschwanstein (c) Unsplash / Luis Fernando Felipe Alve

Lunch

“Schuif aan bij Aran Fünf Höfe aan de Theatinerstraße. Het eten hier is geweldig lekker. Ga voor de avocadotoast of een heerlijk taartje.”

Hier vind je de spots:Woon jij op dit moment ook in hetbuitenland of kom je elk jaar weer op dezelfde plek als echte ‘lover’? Laat het ons weten en wie weet delen we ook jouw tips in deze rubriek.

Dit zijn nog meer leuke plekken om te eten in München die niet overgeslagen moeten worden.

Fotocredits header: Philipp Bachhuber

Avatar
Renée Hoes
Hola chicos y chicas, ik ben Renée en ik schrijf voor TripTalk. Benieuwd van welke bestemmingen mijn hartje sneller gaat kloppen? Bestemmingen waar de zon hoog aan de hemel staat, de tijd net even iets langzamer gaat en een cultuurshock niet te vermijden valt. Veel leesplezier.

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per week.