Videos

1 miljoen tickets bij KLM in de verkoop

7 september 2017 | Door: 
Eugenie Engelbracht

We hadden het al aangekondigd deze week: KLM geeft vandaag het officiële startschot voor de KLM Werelddealweken. In totaal worden er maar liefst 1 miljoen stoelen naar meer dan honderd bestemmingen in de verkoop gedaan. Dus als je nog op zoek bent naar een goedkoop ticket is dit je kans!

Lees meer

KLM start dienstverlening via WhatsApp

5 september 2017 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - KLM krijgt als één van de eerste bedrijven ter wereld een officieel zakelijk WhatsApp-account. Daarmee gaat de luchtvaartmaatschappij één-op-één communiceren met klanten, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Lees meer

VIDEO: Twentse vliegveiligheidsinstructie blijkt hit op internet

16 augustus 2017 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - De veiligheidsinstructie aan boord zijn soms wat eentonig. Dat moet anders kunnen, vonden de komische sketchartiesten van Gladjakkers, die daarom een Twentse versie van de safety video maakten. Het blijkt een hit.

Lees meer

Video: ophef over naakte stewardessen in reclamespot

5 augustus 2017 | Door: 
onze redactie

ASTANA - Een reclamespot van een reisorganisatie uit Kazachstan met daarin vrijwel naakte stewardessen leidt tot verontwaardigde reacties op internet. Chocotravel prijst door middel van het spotje goedkope vliegtickets aan. Critici noemen het spotje seksistisch.

Lees meer

Komt er een eind aan vliegtuigspotten op Maho Beach?

5 augustus 2017 | Door: 
onze redactie

PHILIPSBURG - Iedereen kent de foto’s en video’s van landende vliegtuigen die laag over een met toeristen bezaaid Maho Beach vliegen op Sint Maarten. Maar een recent ongeval met een toerist zorgt er mogelijk voor dat de verbindingsweg bij het strand wordt gesloten, waardoor het veel moeilijk wordt om vliegtuigen te gaan spotten.

Lees meer

Britse beroemdheden in veiligheidsvideo British Airways

18 juli 2017 | Door: 
onze redactie

LONDEN - Talloze Britse beroemdheden maken hun opwachting in een speciale veiligheidsvideo van British Airways. Namen als Rowan Atkinson, Gordon Ramsay en Sir Ian McKellen leenden zich voor de instructiefilm, die tevens bedoeld is om geld in te zamelen voor het goede doel.

Lees meer

Parkeergarage P1 Eindhoven Airport ingestort

27 mei 2017 | Door: 
onze redactie

EINDHOVEN - Op de luchthaven Eindhoven Airport is zaterdag rond 18.50 uur een deel van de in aanbouw zijnde parkeergarage P1 ingestort. Dat bevestigt de directie van de luchthaven. "Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat er slachtoffers zijn. De oorzaak van de instorting is momenteel nog niet bekend en wordt verder onderzocht", aldus de luchthaven in een verklaring.

Lees meer

Cathay Pacific brengt eigen Betsy Beer nu ook naar Europa

17 mei 2017 | Door: 
Eugenie Engelbracht

DRIEBERGEN – Met ingang van vandaag wordt de komende maanden op alle vluchten van Cathay Pacific tussen Hongkong en Europa het succesvolle Betsy Beer aan boord aangeboden. Na een goede ontvangst van dit kwaliteitsbier in maart dit jaar op de vluchten tussen Hongkong en het Verenigd Koninkrijk, Heathrow, Gatwick en Manchester en in april op de vluchten naar Australië is nu Europa aan de beurt voor de uitrol van dit bier.

Lees meer

FC Groningen lanceert Skylounge Groningen Airport Eelde

9 mei 2017 | Door: 
onze redactie

GRONINGEN – FC Groningen én Groningen Airport Eelde hebben een nieuw businessconcept ontwikkeld: de Skylounge Groningen Airport Eelde. Met ingang van het voetbalseizoen 2017/ 2018 biedt een nieuwe ruimte in het Noordlease Stadion ondernemers de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan een versterking van de infrastructuur en bereikbaarheid van Noord-Nederland.

Lees meer

Spectaculaire achtbaan Gold Rush geopend

14 april 2017 | Door: 
Eugenie Engelbracht

SLAGHAREN - Gisteren werd in Attractie- en Vakantiepark Slagharen de Gold Rush officieel geopend. De Gold Rush is de eerste triple launch achtbaan van Nederland. Deze spectaculaire achtbaan brengt je van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen, waarvan twee vooruit en één achteruit.

Lees meer

Grote marketingcampagne citybreak Tel Aviv – Jeruzalem van start

6 april 2017 | Door: 
Eugenie Engelbracht

DRIEBERGEN - Deze maand gaat de nieuwe marketingcampagne van het Israëlisch Bureau van Toerisme van start. Er wordt groots ingezet, met uitingen op televisie, (digitale) billboards, kranten en tijdschriften en zelfs een speciale Tel Aviv-Jeruzalem tram. Deze campagne is gericht op het promoten van een city break Tel Aviv-Jeruzalem.

Lees meer

Eerste pop-up lifeguard tower-hotel op strand Tel Aviv

17 maart 2017 | Door: 
Eugenie Engelbracht

TEL AVIV – Deze week is op het strand van Tel Aviv het eerste lifeguard tower-hotel ter wereld geopend. Een voormalige strandwachtershuisje is onlangs omgeturnd tot een pop-up boetiekhotel, voorzien van alle gemakken van een vijfsterrenaccommodatie inclusief roomservice, een privé-butler, ontbijt op bed en vele extra’s.

Lees meer

Zorgeloos de grens over met gezichtsscan op luchthavens

15 maart 2017 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

AMSTERDAM - Reizigers hoeven in de toekomst steeds minder vaak hun paspoort of andere documenten te laten zien op de luchthaven. Op de Passenger Terminal Expo in Amsterdam worden deze week de laatste trends op het gebied van luchthavens getoond. Biometrische data zijn daar het toverwoord.

Lees meer

Speciale video's over oostkust Engeland

7 maart 2017 | Door: 
Eugenie Engelbracht

DRIEBERGEN – Coastalpass.com is een nieuwe boekingstool voor reizen naar de oostkust van Engeland. Via de tool kun je ook een zestal video’s bekijken van dit gebied in Engeland.

Lees meer

Idaho: introductie van een verrassend vakantieland

17 februari 2017 | Door: 
Eugenie Engelbracht

DRIEBERGEN - Idaho is een staat in het noordwesten van de Verenigde Staten (VS). Genesteld tussen de westkust en de diepe Rocky Mountains heeft Idaho een van de meest gevarieerde landschappen van dit land. Met besneeuwde toppen en hoge zandduinen is er een hoop wildernis te ontdekken in de regio. Avonturiers vinden in Idaho de diepste kloof van de Verenigde Staten, een waterval die hoger is dan de Niagara Falls en de meeste bruikbare waterbronnen van het land.

Lees meer

Wel of niet op vakantie naar Tunesië?

16 januari 2017 | Door: 
Eugenie Engelbracht

HILVERSUM - Afgelopen zaterdag werd in het tv-consumentenprogramma KASSA aandacht besteed aan vakanties naar Tunesië. Daarbij ging het vooral om het negatief reisadvies dat nog steeds geldt. Ondanks dat negatieve reisadvies biedt Corendon reizen aan naar Tunesië. Steven van der Heijden was in de studio om hierover tekst en uitleg te geven.

Lees meer

Blik op Polen: de Podkarpackie Regio

4 januari 2017 | Door: 
Eugenie Engelbracht

DRIEBERGEN – Heeft Polen jouw hart gestolen? Neem dan even de tijd om naar dit filmpje van het Pools Verkeersbureau te kijken, waarin de Podkarpackie Regio uitgebreid wordt belicht. Het is één van de plekken in polen die niet bekend is, maar zeker de aandacht verdient.

Lees meer

Zijn er ook Nederlandssprekende skileraren op de Franse pistes?

2 januari 2017 | Door: 
Eugenie Engelbracht

HAARLEM - In het Franse skidorp Valmorel wonen en werken opvallend veel Nederlanders. Er zijn echter ook Fransen met een Nederlandse link. Ontmoet Jean-Luc, 100% fransoos én de populairste skileraar voor Nederlandse kinderen.

Lees meer

Nieuwe TUI-campagne: ‘Vakanties voor jou’

22 december 2016 | Door: 
Eugenie Engelbracht

RIJSWIJK – TUI heeft haar nieuwe campagnecommercial gepresenteerd, die vooral duidelijk moet maken dat TUI de beste vakanties ‘voor jou’ – of eigenlijk voor iedereen - heeft.  In de commercial worden zowel ‘keurige mensen’, als ‘bloedverwanten’, ‘topatleten’, en ‘de eeuwige jeugd’ als doelgroepen uitgelicht.

Lees meer

Airbnb nu ook op het Caribische Jamaica

21 december 2016 | Door: 
Eugenie Engelbracht

DRIEBERGEN - De Jamaica Tourist Board en Airbnb hebben afgelopen week een overeenkomst getekend om het toerisme naar het eiland te bevorderen. HIerbij wordt de nadruk gelegd op de geschiedenis en de cultuur van het land. Voor Airbnb is dit de tweede belangrijke samenwerkingsovereenkomst in het Caribisch gebied.

Lees meer

Totaal gerenoveerde attractie Big Thunder Mountain weer open

21 december 2016 | Door: 
Eugenie Engelbracht

DISNEYLAND PARIS – Afgelopen weekend was de opening van de totaal gerenoveerde attractie Big Thunder Mountain in Disneyland Paris. Neem een kijkje achter de schermen van deze grote renovatie via dit filmpje! De renovatie heeft er voor gezorgd dat bezoekers in de attractie een waanzinnige rit kunnen maken met speciale effecten en een knallend einde…

Lees meer

Supersnel internet boven Europa stap dichterbij

28 november 2016 | Door: 
onze redactie

BONN - Snel internetten in de lucht is een stap dichterbij. De partners in het European Aviation Network (EAN) hebben een succesvolle testvlucht uitgevoerd, waarbij een stabiele en snelle videoverbinding werd gemaakt via het EAN-netwerk, dat wordt gevoed door zowel satellieten als grondstations.

Lees meer

Spectaculair saluut jarig Schiphol aan koning

19 september 2016 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

SCHIPHOL - Medewerkers van Schiphol hebben maandagmiddag een spectaculaire groet gebracht aan koning Willem-Alexander. Die was ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum op de luchthaven te gast en bezocht daar een aantal locaties, alvorens in zijn speech herinneringen op te halen aan het jarige Schiphol.

Lees meer

Als je even genoeg hebt van de standaard aankondigingen aan boord

4 september 2016 | Door: 
onze redactie

DRIEBERGEN - Een cabin attendant van Southwest Airlines is afgelopen week gefilmd tijdens zijn aankondigingen aan boord terwijl hij figuren nadeed uit de tekenfilmserie The Looney Tunes. Een collega die naast hem zat kon de aankondigingen vlak voordat het toestel landde in Chicago wel waarderen.

Lees meer

KLM introduceert biertap op vlucht naar Curaçao

31 augustus 2016 | Door: 
onze redactie

AMSTELVEEN - KLM tapt woensdag het eerste biertje op 35.000 voet. De Heineken biertap-trolley wordt officieel geïntroduceerd aan boord van vlucht KL735 naar Curaçao. Dit is de eerste keer dat KLM de innovatieve tap-trolley inzet. Het zogenoemde 'BrewLock' fust werkt op luchtdruk in plaats van C02.

Lees meer

Bijzonder: per watervliegtuig van Kopenhagen naar Aarhus

25 augustus 2016 | Door: 
onze redactie

KOPENHAGEN - Sinds kort is er op werkdagen een regelmatige dienst per watervliegtuig tussen de Deense hoofdstad Kopenhagen en Denemarkens tweede stad Aarhus. De dienst wordt vijfmaal per dag in beide richtingen uitgevoerd door de jonge Deense maatschappij Nordic Seaplanes met een toestel van het type De Havilland DHC-6-300 Twin Otter, dat is voorzien van twee moderne turboprop-motoren.

Lees meer

Passagier rent over platform om Ryanair-vlucht te halen

9 augustus 2016 | Door: 
onze redactie

MADRID - Je vlucht missen is vervelend, helemaal als je hem voor je neus ziet vertrekken. Een passagier van Ryanair laat het er niet bij zitten. Hij loopt de aviobrug door, springt aan het eind eruit en rent het platform op om het vertrekkende vliegtuig alsnog te halen. Opvallende beelden van deze gevaarlijke stunt doen de ronde op sociale media.

Lees meer

KLM zet stevig in op Sint Maarten met directe route

30 juni 2016 | Door: 
onze redactie

AMSTELVEEN - KLM zet komende winter stevig in op Sint Maarten door rechtstreekse vluchten van en naar het Bovenwindse eiland uit te voeren. Nu nog wordt Sint Maarten aangevlogen in combinatie met Curaçao. Vanaf 30 oktober voert KLM drie keer per week een retourvlucht Amsterdam-Sint Maarten uit met een Airbus A330-200.

Lees meer
Copyright Reismedia BV 2018