Tripverslag

Klik hier om een nieuw tripverslag in te sturen.

 

Laatste tripverslagen

Flitsbezoek aan Londen

16 augustus 2017

In juni bezocht ik Londen, maar niet voor het eerst. Na een half jaar in de buurt van Londen gewoond te hebben, is de stad voor mij geen onbekende meer. Toch blijft Londen me elke keer verrassen.

Op ontdekkingsreis door Oman…

3 april 2017

Vandaag vertrekt de vlucht op tijd op weg naar Muscat in Oman met een tussenlanding in Abu Dhabi. Bij het verlaten van de luchthaven staat onze gids ons op te wachten: Badr van Travco. We gaan op weg naar ons eerste hotel waar we twee overnachtingen hebben.

Zeilen met kleine kids in het Griekse Corfu

28 juni 2016

Het is zover, voor het eerst vliegen met onze dochter Skye van acht maanden oud voor onze speciale kinderflottielje zeilvakantie rond het Griekse Corfu. Ik merk dat ik het toch best spannend vind.

Op vakantie naar Iran (deel 1): Teheran

9 december 2015

Na twee dagen in de ‘Islamic Republic of Iran’, zoals trots op mijn visum staat vermeld, is het duidelijk dat het leven onder een repressief religieus regime – waaraan ik in het vervolg zal refereren als de drie Iranese erren – de mensen niet verlost heeft van hun gevoel voor humor.

Beleef Alanya in één dag

12 oktober 2015

Om 09:00 stond onze tourbus inclusief chauffeur en reisbegeleider voor ons klaar bij de ingang van ons resort Club Nena. De activiteiten worden georganiseerd door Sunweb. Alles wordt perfect voor je geregeld.

‘Op stap in 'betoverend en bruisend' Barcelona

11 augustus 2015

Afgelopen februari hadden vriendin ‘N’ en ik een stedentrip Barcelona gepland. Barcelona is de hoofdstad van de regio Catalonië en een echte studentenstad.

Copyright Reismedia BV 2019