Aanbieding TripTalk Magazine

Ontvang nu een abonnement op TripTalk met 30% korting!

TripTalk is een nieuw magazine voor iedereen die graag reist, of het nou om een citytrip, midweekje of lange vakantie gaat. In het “dikke” magazine (164 paginas) draait alles om bereikbare bestemmingen, maar altijd op net een andere manier.

TripTalk staat boordevol reisinspiratie. We nemen je in het reismagazine mee op een wereldreis langs prachtige plekken en tippen overal de mooiste must-do’s. Nederlandse steden en per trein bereikbare bestemmingen worden daarbij zeker niet vergeten!

Niet alleen prachtige exclusieve foto reportages maar vooral ook de persoonlijke reisverhalen van TripTalk reisjournalisten geven je een gevoel van daar willen zijn!

Duurzame reistips, een interview met een bekende Nederlander, 8 x de leukste musea en de tofste reisgadgets zijn vaste rubrieken die veel gelezen worden.

Waar wil je heen, wat wil je zien, wat wil je proeven? TripTalk geeft praktische tips zodat je weet wat de leuke plekjes zijn en zelf geen uren voorbereiding meer hoeft te doen. We vragen daarbij tips aan locals, die plekken op hun duimpje kennen, maar bezoeken plaatsen ook zelf zodat we onze eigen ervaringen kunnen delen.

Eerlijk en duidelijk, dat is TripTalk in een notendop. TripTalk Magazine verschijnt vier keer per jaar en kost 6,95 euro bij de AKO, The Read Shop en de Bruna.

Of bestel eerst (online) een los nummer.

We laten je nu wel heel voordelig kennismaken met het TripTalk magazine!
Neem nu een abonnement en ontvang het eerst volgende nummer in maart.
Deze actie loopt t/m 01 juni 2020.

Euro 19.95 voor 4 “dikke” Triptalk nummers als je een jaarabonnement afsluit!

Heb je vragen over je abonnement of wil je wijzigingen doorvoeren, dan kun je op deze pagina de antwoorden vinden.