Wanneer je het vliegtuig uitstapt, voel je de drukkende hitte van Bangkok in je gezicht slaan. Wij houden er van, maar we kunnen ons voorstellen dat je schrikt van deze hitte en de bijkomende chaos en drukte. Kijk er doorheen en je zult de charmes van de stad snel omarmen. Daarom vandaag 5 x doen in Bangkok.

Dit zijn de leukste dingen om te doen in Bangkok.

Zelf eten maken, genieten van mooie uitzichten en nog veel meer. Bangkok heeft genoeg te bieden.

Kookcursus

Een traditionele Thaise kookcursus mag aan je bezoek aan Bangkok niet ontbreken. Bij Baipai Thai leer je drie heerlijk traditionele Thaise gerechten in een middag klaar maken. Neem je nieuwe kennis mee naar huis, zodat je thuis ook nog van Thailand kunt blijven genieten.

Bezoek een kickbokswedstrijd

Muay Thai is razend populair in de Thaise hoofdstad en wordt hartstikke serieus genomen. Een bezoek aan een gevecht van wereldklasse in het Rajadamnern Stadium is daarom een must-do.

Meditatiecursus

Ben je voor langere tijd in Bangkok en op zoek naar rust en misschien zelfs jezelf? Bij Fivethousandyears kun je voor een zelfgekozen bedrag een Boeddhistische meditatiecursus volgen.

Skybar Sirocco

Trek je netste pak uit je koffer en zorg dat je rond zonsondergang op de 63e verdieping in Sirocco staat. Het uitzicht over de stad met de ondergaande zon is fenomenaal, en wil je echt niet missen. En met een lekker drankje in de hand is het extra genieten natuurlijk.

Jim Thompson huisje

De verdwijning van Jim Thompson in 1967 blijft een mysterie. Bezoek zijn huisje in de Cameron Highlights en ga mee in de complottheorieën die er rond zijn verdwijning zijn.

Hier moet je zijn in Bangkok:

Wat zou jij willen doen in Bangkok?

PS: Wist je dat je Bangkok de langste naam van alle steden ter wereld heeft? De officiële naam is Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit.

Dit is waarom je naar Bangkok wilt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in