Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar je kunt deze reis echt winnen. Een hele mooie kans om meerdere highlights te zien en het Braziliaanse leven te ervaren! 30 dagen lang op reis door Brazilië, jouw kans op een unieke reis door dit land waarbij jij in het middelpunt staat!

Welkom in Brazilië!

Welke reis kun je winnen?

De reis die je kan winnen neemt je mee dwars door het land Brazilië, zo ga je onder andere naar het surfparadijs Garopaba, de stad Santos en de stad Rio Branco, één van de toegangspoorten tot het Amazone-gebied. Andere highlights zijn de hoofdstad Brasilia. Ja, Rio de Janeiro is niet de hoofdstad van Brazilië, maar uiteraard staat deze stad op de bucketlist. Dus be ready om the flaneren langs de Copacabana!

Wat moet je doen om deze reis te winnen?

Dat wordt je uitgelegd in deze video:

Word jij de ‘King of Rolê?

Samengevat, dit is wat je moet doen om deze gave reis te winnen:

  • Maak van jezelf een video niet langer dan 1 minuut waarin je de volgende vraag beantwoordt en uitlegt: wat zou een 30-daagse ervaring in Brazilië voor jou betekenen?
  • Upload deze video naar Youtube en registreer jezelf op deze website: https://30days4free.visitbrasil.com/
  • Deel de video op jouw social media kanalen met de hashtag #30DaysInBrazil4Free en vraag je vrienden(innen) deze video zo veel mogelijk te delen!
  • De inschrijving voor deze actie sluit op 20 november aanstaande

Waar dien je verder op te letten?

  • Om deel te nemen aan deze actie mag je niet geboren zijn in Brazilië
  • Je dient wel enige videoskills te hebben en je dient aanwezig te zijn op de social media kanalen
winterzon in brazilie
Ook Rio de Janeiro staat natuurlijk op de planning!

Stel dat je deze gave reis wint!

  • Deze reis is voor één persoon
  • Vanaf het moment dat je uit Nederland vertrekt zal de gehele reis die je maakt worden gefilmd. Alle afleveringen van de reis die jij maakt zullen worden gepost op de speciale website die hiervoor wordt aangemaakt

Dus misschien ligt er wel een mooie carrièrekans voor je als een nieuwe reisreporter voor een nieuw Nederlands reisprogramma! Want jij promoot Brazilië wereldwijd!

Lees meer op de speciale website en meer over Brazilië op visitbrasil.com.

Niet gewonnen, maar toch naar een heel mooi strand? Op minder dan 3 uur vliegen van Amsterdam vind je ook al hele mooie stranden!

Fotocredit header / Unsplash – Aidan Formigoni

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in