donderdag, 6 oktober, 2022

Transavia en Thuisbezorgd.nl lanceren als eerste ‘in-flight’ bezorging

Handig! Je eigen maaltijd bestellen voor aan boord tijdens je Transavia vlucht via Thuisbezorgd.nl. Je kunt zo tot 1 uur voor het boarden via Thuisbezorgd.nl je eigen maaltijd bestellen, van sushi tot rendang, salades tot ontbijt!

Transavia vlucht HV 5355 van Amsterdam Airport Schiphol naar Faro betekende het startschot voor de bijzondere samenwerking. Transavia en Thuisbezorgd.nl zijn wereldwijd hiermee de eerste die bestellingen tot 1 uur voor boarding en bezorging aan boord mogelijk maken. In-flight delivery is een pilot van Transavia en Thuisbezorgd.nl in samenwerking met iFleat en Amsterdam Airport Schiphol.

4 bestemmingen waarop de service beschikbaar is.

De service is vooralsnog beschikbaar op vluchten naar vier bestemmingen in Griekenland, Portugal en Italië. Naar verwachting wordt dit in de toekomst uitgebreid naar meer vluchten en vliegvelden waar Transavia ook actief is, zoals Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Als vanzelfsprekend wordt bij de keuze van de bestemmingen waarbij deze extra service beschikbaar is, rekening gehouden met de kleurcode van een land. 

Eten in het vliegtuig
Foto: Toni Osmundson – Unsplash

Keuze uit 10 maaltijden

De passagiers op de geselecteerde vluchten worden persoonlijk via de e-mail geïnformeerd over het aanbod van in-flight delivery. Met de Thuisbezorgd.nl service kunnen ze vervolgens bij het Transavia Restaurant kiezen uit tien verschillende maaltijden. Het menu bevat onder meer vegan salades, verse sushi en authentieke Indonesische rendang. De maaltijd wordt vers bereid en direct bezorgd aan boord door Thuisbezorgd.nl. Het cabinepersoneel van Transavia serveert deze vervolgens uit bij passagiers.

Met de nieuwe service van Transavia en Thuisbezorgd.nl hebben passagiers veel meer keuze in maaltijden aan boord. Daarnaast verwachten de partners met de samenwerking ook voedselverspilling flink tegen te gaan. Met in-flight delivery is inzichtelijk welke passagiers een maaltijd besteld hebben en is er vooraf al afgerekend. Het aantal vooraf bereide maaltijden dat normaal op een vlucht aanwezig is en mogelijk niet wordt geconsumeerd, wordt daarmee teruggebracht.

Fotocredit header: Transavia

Redactie TripTalk
Onder Redactie TripTalk vind je algemene berichten en berichten met nieuwswaarde die wij leuk vinden om te vermelden of jullie daarover te informeren.
reacties

Laat je reactie achter!

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per 3 weken.