donderdag, 6 oktober, 2022

Hulp voor de tulp! Zeg het met tulpen …

De Nederlandse bloementelers  hebben het zwaar, nu zij hun bloemen niet kunnen exporteren.  Vandaar is de actie ‘Hulp voor de Tulp’ opgezet, waarmee de tulpentelers geholpen worden.

De coronacrisis treft iedereen: Zo ook de Nederlandse bloementelers die nu niet kunnen exporteren. Vrienden, familieleden, collega’s, wij verrassen hen graag, namens jou, met een brievenbus pakket met tulpen. Steun daarom deze actie ‘hulp voor de tulp’ en verras jouw dierbaren met een boeket verse tulpen.

Tulpen post met kaart

Rechtstreekse levering vanaf de teler.

Jitske en Robbert hebben een aantal telers gevonden, die prachtige tulpen leveren. Deze tulpen komen direct van het land en gaan direct naar de klant.

Het boeket wordt voorzien van een kaart met jouw persoonlijke boodschap. En of je nou 1, 2, 20, 300 of 1000 boeketten wilt versturen, het kan allemaal. En ook 1000 boeketten kunnen worden voorzien van jouw boodschap. 

Via www.pakketzenden.nl kun jij ook jouw dierbaren voorzien van een boeket van 10 tulpen. De tulpen worden als brievenbuspakket verzonden en voorzien van een kaartje met jouw persoonlijke boodschap.

Wat kost een boeket?
De tulpenpost kost € 12,75 per boeket, inclusief verzendkosten + kaartje.
Ook verzenden wij in België en Duitsland.

Tulpen in vaas

Wil jij jouw familie, vrienden, collega’s of zelfs je eigen kinderen voorzien van ‘Tulpenpost’? Wij helpen ook jou graag. Per post versturen wij tot ongeveer half mei, bij al jouw geliefden/ dierbaren/ medewerkers/ collega’s een mooi boeket tulpen per post.


Tulpenvelden bij Lisse

Redactie TripTalk
Onder Redactie TripTalk vind je algemene berichten en berichten met nieuwswaarde die wij leuk vinden om te vermelden of jullie daarover te informeren.
reacties

Laat je reactie achter!

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips?

Blijf jezelf inspireren voor nieuwe reizen en meld je aan voor onze mailings. We sturen je maximaal 1 mailing per 3 weken.