5 x doen in Berlijn

21 juni 2019 | Door: 
Onze redactie

Berlijn is zo’n Europese hoofdstad die alles in huis heeft voor de perfecte stedentrip. Deze stad ademt geschiedenis en staat vol indrukwekkende oorlogsmonumenten. Aan cultuur en indrukwekkende gebouwen geen gebrek, maar wat kun je er nog meer doen?  Check deze 5 dingen om te doen in Berlijn.

5 x tips om die upgrade in het vliegtuig te krijgen

21 juni 2019 | Door: 
Onze redactie

Een lange vlucht doet niemand echt goed, maar we hebben het er voor over om de mooiste plekken van de wereld te zien. Een upgrade is dan ook een felbegeerde wens van veel reizigers, maar helaas komt dit niet zo vaak voor. Toch zijn er manieren om toch die upgrade in het vliegtuig te krijgen. Lees en leer!

5 x net even anders citytrips

21 juni 2019 | Door: 
Onze redactie

Bij een stedentrip wordt vaak gedacht aan de bekende hoofdsteden als Parijs, Londen en Barcelona. Maar het zijn ook juist de kleine steden die vele verrassingen in petto hebben. Zoek daarom het onbekende op in St. Petersburg, Aarhus of Leipzig. Check deze vijf net even andere citytrips om te bezoeken.

6 x eten in Gambia om te proberen

21 juni 2019 | Door: 
Renée Hoes

Gambia barst van de lekkernijen waar je spontaan van begint te watertanden. Zo raakten wij verliefd op de Domoda (rijst met pindasaus) en pancakes (oliebollen, maar dan lekkerder). Nieuwsgierig naar meer? Wij verzamelden het eten in Gambia om te proberen tijdens je vakantie.

De meest bizarre redenen voor vluchtvertragingen

20 juni 2019 | Door: 
Melanie Fuchs

Vluchtvertragingen komen vaak voor en zijn (helaas) onderdeel van veel reizen... Meestal komt dat door vertraging op een eerdere vlucht of door technisch herstel, maar sommige incidenten zijn wel erg bijzonder. EUclaim heeft de meest vreemde redenen op een rijtje gezet.

Ask a Local: 6 tips in Doha van Dorien

14 juni 2019 | Door: 
Renée Hoes

De Nederlandse Dorien Smit woont samen met haar Spaanse man en jongens van drie en een voor haar werk in Doha. Het gezin reist samen de wereld over en hebben Bali en Oman als woonadres al afgetikt. De perfecte persoon dus om achter de leukste go to's in Doha te komen. Shukran!

5 x lunchen in Parijs

13 juni 2019 | Door: 
Renée Hoes

Parijs is een bestemming die een vaste plek op je ‘go-to list’ hoort te hebben. Of je nou in de lente geniet van een heerlijk opkomend zonnetje of in de winter van de romantische witbesneeuwde straten. Elk seizoen in Parijs is een bezoek waard, net als onze favoriete hotspots om te lunchen in Parijs. Bon appétit!

4 x last minute citytrips in juli onder de €100

12 juni 2019 | Door: 
Renée Hoes

Een weekendje weg in hartje zomer is vaak een flinke kostenpost, míts je goed zoekt... Om jullie een eindelooslange zoektocht te besparen hebben wij het werk al voor jullie gedaan. Dit zijn de leukste last minute citytrips in juli onder de €100.

8 x vintage shoppen in Londen

11 juni 2019 | Door: 
Renée Hoes

Een van onze favoriete plekken om vintage parels op de kop te tikken is Londen. Je vindt er de leukste vintage winkeltjes, kringlopen en toffe vlooienmarkten waar je je ogen uitkijkt. Wij vroegen locals Leonie en Jessica naar hun favoriete plekken om vintage te shoppen in Londen. You're welcome!

6 x tips om je jetlag te verslaan

1 juni 2019 | Door: 
Onze redactie

Slapeloze nachten en een verstoord ritme, dat kan maar op één ding wijzen: je hebt een jetlag. Reizen door meerdere tijdzones is een aanslag op ons lichaam, maar dat betekent niet dat je er niets tegen kunt doen. Met deze tips kun jij je jetlag beperken!

Copyright Reismedia BV 2019