9 tips voor Londen van local Megan

19 augustus 2019 | Door: 
Renée Hoes

Megan Visscher studeerde een half jaar aan University College in Londen. Ze scoorde een kamer in Camden, aka de perfecte uitvalsbasis om de stad te ontdekken. Wij vroegen haar naar haar leukste to do’s in Londen. Enjoy.

8 x leuke hotspots in Leipzig

16 augustus 2019 | Door: 
Renée Hoes

Cultuur en historie, maar ook verborgen kunstgalerijen en sauna’s in de natuur. En dat alles op nog geen drie uur vliegen vanaf Amsterdam, gewoon in Duitsland. Wilkommen in Leipzig. Dit zijn de 8 leukste hotspots in Leipzig die je zeker niet wilt overslaan.

5 x doen in het levendige Bangkok

14 augustus 2019 | Door: 
Renée Hoes

Wanneer je het vliegtuig uitstapt, voel je de drukkende hitte van Bangkok in je gezicht slaan. Wij houden er van, maar we kunnen ons voorstellen dat je schrikt van deze hitte en de bijkomende chaos en drukte. Kijk er doorheen en je zult de charmes van de stad snel omarmen. Daarom vandaag 5 x doen in Bangkok.

3 x de leukste steden in Frankrijk

12 augustus 2019 | Door: 
Renée Hoes

Wie aan een stedentrip in Frankrijk denkt, komt al snel uit bij Parijs en dat is harstikke zonde. Frankrijk barst van de magische steden waar je maar al te graag een weekend doorbrengt. Misschien zijn Toulouse, Lyon en Marseille wel wat voor jou?

5 x lekker slapen in Lissabon

2 augustus 2019 | Door: 
Renée Hoes

Tijdens je citytrip in Lissabon wil je ’s avonds natuurlijk thuiskomen in een fijn onderkomen. Een suite, hotel of hostel. Dit zijn een paar leuke hotels om lekker te slapen in Lissabon.

6 x doen op Sicilië

2 augustus 2019 | Door: 
Renée Hoes

Op zo’n drie uur vliegen vanaf Amsterdam ligt het eiland Sicilië. Een plek perfect voor zonaanbidders, cultuurliefhebbers, natuurfanaten, waterratten en fijnproevers. Wij vroegen ons af, wat te doen op Sicilië? Waar vind je de paradijselijke stranden en welke gerechten moét je bestellen?

Dit is waarom je naar Bangkok wilt

2 augustus 2019 | Door: 
Renée Hoes

Wanneer je het vliegtuig uitstapt voel je de drukkende hitte van deze stad in je gezicht slaan. De stad lijkt in eerste instantie een opeenstapeling van chaos en drukte, maar kijk je door de maniakaal rijdende tuk tuks, smog en ping-pong-show aanbiedende mannetjes heen, dan zul je de charmes van de stad snel omarmen.

6 x strand- en wateractiviteiten in Zuid-Afrika

2 augustus 2019 | Door: 
Renée Hoes

Door alle safarimogelijkheden zou je bijna de strand- en wateractiviteiten in Zuid-Afrika vergeten. Zonde, want deze zijn er in overvloed. Van walvissen spotten tot surfen en van relaxen op het strand tussen de pinguïns tot het zwemmen met witte haaien: de mogelijkheden zijn eindeloos.

5 x dineren in Berlijn

1 augustus 2019 | Door: 
Renée Hoes

Berlijn, oh Berlijn. Je bent een van onze favoriete Europese steden en dat is niet alleen door je ruwe look & feel, ook door de goede foodscène. Vooral vegans en vegetariers kunnen hier hun hart ophalen. We like. Daarom 5 bijzondere plekken om zo lekker te dineren in Berlijn.

Dit zijn de mooiste eilanden van Kroatië

30 juli 2019 | Door: 
Renée Hoes

Iedereen die van het ultieme eilandgevoel houdt zal zich in Kroatië helemaal thuisvoelen. Met bijna 1200 eilanden wordt kiezen nog lastig. Toch zijn er twee eilanden die eruit stpringen. Op welke van de volgende eilanden in Kroatië zie jij jezelf al op het strand liggen?

Copyright Reismedia BV 2019