Drie onontdekte Europese steden voor op je bucketlist

21 september 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Het is weer tijd voor het jaarlijkse uitje met de vriendengroep. Vorige jaren hebben jullie de welbekende steden als Barcelona, Berlijn en Antwerpen al onveilig gemaakt. Dit jaar wordt het tijd voor iets totaal anders. Een stad die lekker betaalbaar is en nog overstroomt met toeristen.

Lees meer

Maak jouw reizen een stuk gemakkelijker met deze 5 fantastische gadgets

20 september 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Hoe fijn het ook is om te reizen, nieuwe plekken te ontdekken en vriendelijke mensen te ontmoeten, soms mis je de gemakken van thuis. Gelukkig worden er elk jaar weer nieuwe gadgets bedacht om jouw reizen een stuk fijner en comfortabeler te maken. Met deze 5 gadgets in je koffer of backpack wil je nooit meer naar huis!

Lees meer

Cultuur snuiven: langs de vuurtorens in Bretagne

19 september 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Klaar voor een vakantie, maar wil je niet te ver weg? Bezoek de prachtige Bretonse kust en haar 52 vuurtorens. Volg de vuurtoren route met de auto, op het water of op de fiets. Even lekker uitwaaien, het maritieme erfgoed bewonderen en ondertussen maak je kennis met de talrijke verhalen en legendes van dit gebied.

Lees meer

Door deze 5 reisboeken wil je gelijk een vliegticket boeken

18 september 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

De wereld is je speelveld. Hoe fijn zou het zijn om met een tas met alleen je noodzakelijke benodigdheden (of een koffer vol!) de wijde wereld in te trekken en prachtige nieuwe bestemmingen te ontdekken. Alleen komt soms het dagelijks leven tussendoor en word je zo je computer in gezogen dat je geen tijd en energie hebt om de wereld te ontdekken.

Lees meer

Zomervakantie achter de rug, tijd voor de herfstvakantie!

18 september 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Achter je bureau, achter je computer, met dezelfde mensen om je heen als je altijd hebt. Je hebt net een heerlijke zomervakantie achter de rug en terug op je werk, voelt het alsof je nooit weg bent geweest. Gelukkig is het alweer aftellen geblazen, want het duurt nog maar 4 weken tot de herfstvakantie voor de deur staat.

Lees meer

Koh Samui is the place to be!

15 september 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Koh Samui heeft alles wat een vakantie onvergetelijk maakt.  Het Thaise eiland heeft tal van bijzondere adresjes. Op zoek naar jouw droombestemming, inclusief locaties met adembenemende uitzichten, moderne hotels, spa’s en een festival met internationale artiesten? Zoek niet verder; Koh Samui is the place to be.

Lees meer

Dit zijn jouw nieuwe favoriete citytrip-bestemmingen!

14 september 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Op een paar zonnige dagen na is de zomer nu echt afgelopen. Maar niet getreurd, want, hoewel het in ons kikkerlandje steeds kouder wordt, is het in veel Europese steden nog lange tijd prima uit te houden qua temperatuur. Zin in een citytrip maar Parijs, Londen en Berlijn wel gezien? Dit zijn fijne alternatieven!

Lees meer

KLM Health Services sluit Travel Clinic Amsterdam

14 september 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

De gezondheidsorganisatie van KLM sluit de deuren van Travel Clinic in de Raadhuisstraat in Amsterdam. Dit zal per oktober gebeuren. Voor een vaccinatie, reisadvies of medische keuring, kan voortaan naar de twee vestigingen op Schiphol of naar de clinic in Den Haag.

Lees meer

5 tips voor beginnende wildkampeerders

14 september 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Daar zit je dan met je luxe tent. Middenin de natuur met alleen het tentzeil wat jou van de schitterende sterrenhemel scheidt. Even helemaal ontspannen! Toch een beetje jammer van de 500 andere kampeerders die hun tentje rond het jouwe hebben opgezet. Ga wildkamperen en even terug naar de basis zónder drukte om je heen.

Lees meer

Neem een duik in de rode wijn!

13 september 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Een lekker glaasje wijn wanneer je met je partner voor een knapperend haardvuur zit. Die eerste slok koffie om wakker te worden na een íets te gezellige avond en een heerlijk kopje groene thee om te ontspannen. Zie je het voor je? Houd dat gevoel vast en beeld je in dat je in je favoriete drankje springt! In Japan kan het echt!

Lees meer

Zoek en vergelijk

Vlucht

Hotels

Huurauto

Copyright Reismedia BV 2018