10 x Instagramwaardige plekken in Peru om op te zoeken

14 november 2018 | Door: 
Suzan Wolfhagen

Bergen in alle kleuren van de regenboog, parelwitte stranden en helder blauwe meren; allemaal plaatjes die je natuurlijk met iedereen wil delen. Social media is niet meer weg te denken en is het perfecte medium om je vrienden jaloers te maken. Peru barst van dit soort plekken, die absoluut op jouw Instagramfeed thuishoren.

Lees meer

8 tips om zorgeloos met je trouwe viervoeter te vliegen

14 november 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Ga je binnenkort op vakantie en wil je je hond meenemen? Let op. Luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende regels en tarieven voor het reizen met huisdieren. Met deze 8 tips wordt je reis met je trouwe viervoeter een succes.

Lees meer

Dit zijn de 10 bestemmingen waar je naartoe wilt in 2019

10 november 2018 | Door: 
Suzan Wolfhagen

Het geluid van omslaande golven en ritselende palmbomen, of de absolute stilte van een verlaten woestijn. Het voldane gevoel als je eindelijk de top van de berg bereikt en je rugzak af kan gooien. Wat voor jou ook de ultieme vakantie is, dit lijstje heeft meer dan genoeg opties.

Lees meer

7x hotels in Lissabon voor cultuursnuivers

9 november 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Hip, kleurrijk, mooie parken, heerlijke foodspots en toffe street-art. Even een paar woorden om de hoofdstad van Portugal te omschrijven. Lissabon steelt de harten van iedereen die de stad bezoekt. Struin door de ouderwetse straten en drink koffie met je vrienden op de fantastische pleinen.

Lees meer

Wanderlust: zonnende pinguïns op het strand

8 november 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Leven pinguïns alleen in de kou? Toch niet! In Zuid-Afrika vind je de zwart witte diertjes op het strand van Simon’s Town. Bekijk de pinguïns van een afstandje of spring het water in en zwem met de waggelende vriendjes.

Lees meer

Gadget van de week: opblaasbare wijnverpakking

6 november 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Wil je een mooie fles wijn meenemen naar de gastvrouw van jouw vakantieparadijs of juist heerlijke olijfolie meebrengen voor het thuisfront? Leuke ideeën, maar toch lastig om die glazen verpakkingen te vervoeren. Gelukkig is TripTalk’s Gadget van de Week daar om je te helpen.

Lees meer

TIP: op deze dag boek je het voordeligst je vliegticket

6 november 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Expedia zocht samen met Airlines Reporting Corporation uit op welke dag je het goedkoopst jouw vliegticket boekt. Heerlijk toch? Nu hoef je alleen maar te bedenken waar jij je bespaarde geld aan uit gaat geven op reis!

Lees meer

8x mooiste parken in de VS

5 november 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Denk je bij de Verenigde Staten vooral aan grote steden, lange wegen en gratis refills voor je XXL drankje? Denk nog maar een keer. Bezoek tijdens jouw reis aan de VS een van deze parken en je zult een onvergetelijke tijd hebben.

Lees meer

Zeven feitjes die je nog niet wist over vliegen

5 november 2018 | Door: 
Noortje Hooghiem

Vraag jij je ook altijd af waarom het licht uitgaat tijdens het opstijgen en landen? Of hoelang een zuurstofmasker eigenlijk werkt? Skyscanner geeft antwoord op deze prangende vragen en onthult vijf andere verrassende feitjes!

Lees meer

Etiquettetips in Thailand

4 november 2018 | Door: 
Noortje Hooghiem

Je bent eindelijk geland in Thailand: de bestemming waar je al zolang naar uit kijkt. Het heerlijke weer, de prachtige natuur en een onvermijdelijke cultuurshock. En over die cultuurshock willen we het even hebben.

Lees meer
Copyright Reismedia BV 2018