Tips tegen vliegangst

23 januari 2019 | Door: 
Onze redactie

Vliegangst is een van de vervelendste fobieën. Ook al heb je nog zo'n zin in je vakantie naar jouw droombestemming, de gedachten dat je uren hutjemutje met een groep vreemden in een metalen vogel moet doorbrengen, kan de pret aardig drukken. TripTalk helpt je uit de brand.

Snelcursus: 10x de handigste Spaanse zinnen

23 januari 2019 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Staat er binnenkort een tripje naar Spanje op de planning? Of misschien ga je zelfs een rondreis maken door Zuid-Amerika, waar voor een groot gedeelte de voertaal Spaans is? Maak het jezelf gemakkelijk en leer een aantal veelvoorkomende zinnen uit je hoofd.

Hotelsterren: wat betekenen ze echt?

23 januari 2019 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Wanneer je een hotelovernachting boekt, kijk je ongetwijfeld naar het aantal sterren dat erbij staat. Vaak wordt gedacht dat een tweesterrenhotel van slechtere kwaliteit is dan een vijfsterrenhotel, maar is dit wel echt zo?

Stage alert: Schrijftalent gezocht bij TripTalk op Schiphol

22 januari 2019 | Door: 
Renée Hoes

Heb jij oog voor detail, ben jij een tikkeltje perfectionistisch en kun jij zelfstandig werken? Word jij blij van het schrijven van lange en korte enthousiasmerende verhalen? Wijs jij mensen graag op grammaticale fouten? En kan jij met je ogen dicht prikkelende teksten schrijven voor Social Media? Dan wacht een team creatieve mensen op een gezellig kantoor in het hart van Schiphol op jou.

Zeven feitjes die je nog niet wist over vliegen

21 januari 2019 | Door: 
Noortje Hooghiem

Vraag jij je ook altijd af waarom het licht uitgaat tijdens het opstijgen en landen? Of hoelang een zuurstofmasker eigenlijk werkt? Skyscanner geeft antwoord op deze prangende vragen en onthult vijf andere verrassende feitjes!

Vijf tips tegen reisziekte

18 januari 2019 | Door: 
Reismedia

Loop jij al groen aan als je incheckt voor je vlucht? Of gaat jouw boottochtje altijd hand in hand met een plastic zak? Niets verpest je vakantie meer dan reisziekte. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je er vanaf te helpen, zodat je voortaan gerust op reis kunt.

Fotograaf Piroschka ging op zoek naar haar roots op Java

18 januari 2019 | Door: 
Puck van Beurden

Van haar Indonesische moeder kreeg TripTalk-fotograaf Piroschka van de Wouw veel van de Indische cultuur mee. Daarom reisde ze naar Java, waar haar moeder werd geboren en opgroeide, om kennis te maken met haar roots. "In Bali en Lombok voelde ik me al thuis en herkende ik veel, maar op Java was dat nog sterker. In elke vrouw zag ik mijn moeder."

48 uur in... Dublin

17 januari 2019 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Duik de gezellige pubs van de hoofdstad van Ierland in, drink het bekende donkere bier, Guinness, en slenter door de gezellige straten. De sfeer in Dublin is er een die je in menig romantische comedy terug ziet: lichtjes, klinkerstraatjes en mensen die je op straat vrolijk groeten.

Dit zijn de mooiste trektochten in Peru

17 januari 2019 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Majestueuze pieken, pittoreske valleien, een unieke flora en fauna en archeologische vondsten uit pre-Inca beschavingen: Peru is een paradijs voor klim- en wandelliefhebbers met een liefde voor cultuur en geschiedenis.

8x mooiste parken in de VS

16 januari 2019 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Denk je bij de Verenigde Staten vooral aan grote steden, lange wegen en gratis refills voor je XXL drankje? Denk nog maar een keer. Bezoek tijdens jouw reis aan de VS een van deze parken en je zult een onvergetelijke tijd hebben.

Copyright Reismedia BV 2019