Het best bewaarde geheim van Thailand: Trang!

23 maart 2018 | Door: 
Roos Jansen

Thailand is voor velen een droombestemming, met als ultiem goal een bezoek aan het paradijselijke Phuket. Maar wil jij het anders aanpakken en niet tussen de hordes toeristen lopen? Maak dan kennis met Trang!

Bezoek Málaga: de meest geboekte bestemming in de meivakantie

23 maart 2018 | Door: 
Melanie Fuchs

Over iets meer dan een maand is het weer meivakantie en dat betekent dat de koffers weer gepakt kunnen worden! Inspiratie nodig? Vliegtickets.nl stelde een top tien samen van de meest geboekte bestemmingen in deze periode, met Málaga als absolute nummer één!

The best of... Las Vegas!

22 maart 2018 | Door: 
Roos Jansen

De Las Vegas Strip is wereldberoemd, maar de geschiedenis van de stad begint in de wijk Downtown Las Vegas. Staat een trip naar Las Vegas op jouw bucketlist? Wij zetten de leukste plekken in Downtown Las Vegas voor je op een rij!

Skiën in festivalsferen in de Franse Alpen

21 maart 2018 | Door: 
Noortje Hooghiem

De lente is officieel begonnen en dat betekent dat het festivalseizoen weer voor de deur staat! In het Franse Savoie Mont Blanc belooft het in ieder geval een feestelijk voorjaar te worden voor zowel beginnende als gevorderde wintersporters.

5X de leukste Netflix series en films over reizen

21 maart 2018 | Door: 
Noortje Hooghiem

De lente laat nog even op zich wachten en daarom kruipen we het liefst allemaal onder een dekentje op de bank met Netflix. Wij hebben de leukste vijf reisseries en -films op een rijtje gezet!

Een roerig reisjaar: de top 7 calamiteiten van 2017

20 maart 2018 | Door: 
Roos Jansen

Nog nooit was reizen zo gemakkelijk als nu. Maar ook op droombestemmingen krijgen reizigers soms te maken met onverwachte situaties. 2017 was een roerig jaar, met orkanen, aardbevingen en andere calamiteiten. Met deze zeven rampen kregen Nederlanders vorig jaar te maken.

Zoek en vergelijk

Vlucht

Hotels

Huurauto

overig nieuws

Stijlvol slapen in Nederland: Hilton Rotterdam wint award

13 september 2017 | Door: 
Roos Jansen

De mooiste hotels vind je niet alleen in Europese hoofdsteden of op tropische bestemmingen, bewees Hilton Rotterdam onlangs. Het Hilton-hotel mocht namelijk de ‘Stylish Luxury Hotel of The Year 2017’ award in ontvangst nemen.

Veelzijdig Corsica: van oude dorpjes tot de mooiste stranden

4 september 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN - Ontdek het Franse eiland Corsica, dat bekend staat om haar mooie natuur en stranden. Deze fijne bestemming in de Middellandse Zee is veelzijdig op alle fronten: oude stadjes, mooie plekken om te snorkelen en een ongerepte natuur.

Malediven: Heaven on earth

1 september 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN - De Malediven worden door velen gezien als dé ultieme droombestemming. Toch is deze bestemming misschien niet zo duur als je zou denken: met onze dagdeal vlieg je namelijk al retour voor onder de vijfhonderd euro!

Disney maakt zich op voor Kerst met 2 nieuwe shows

1 september 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN - De zomer is officieel nog niet eens afgelopen, maar Disneyland Paris maakt zich al op voor de Kerst, met twee nieuwe shows. Goofy’s Incredible is nieuw in het programma en een aantal keer per dag keert Mickey & co terug met de musicalkraker Sing Me a Merry Christmas. De shows zijn in beide parken te zien.

Ryanair gooit tickets in de sale

1 september 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN - Lowcost airline Ryanair houdt weer een korte ticketsale. Tot en met 3 september worden de tickets van Ryanair met twintig procent aangeboden. De korting is geldig op zo’n twee miljoen stoelen.

Hotelhacks: haal het beste uit je hotelverblijf

31 augustus 2017 | Door: 
onze redactie

DRIEBERGEN - Je betaalt een vermogen voor die hotelkamer, maar vindt het alsnog vervelend om de baliemedewerkers lastig te vallen met verzoeken. Echter kun je een hotelverblijf een stuk aangenamer maken met een aantal verzoeken, die volkomen normaal zijn!

Copyright Reismedia BV 2018