Social Media blijkt erg belangrijk in vakantiekeuze

22 februari 2019 | Door: 
Renée Hoes

Is een van je Instagramvrienden op reis en deelt ze de meest jaloersmakende plaatjes? Grote kans dat jij spontaan begint te denken aan jouw eigen vakantie. Misschien is dat ook wel een bestemming voor jou… Uit onderzoek blijkt dat Social Media belangrijker dan ervaring van vrienden en familie is bij het uitzoeken van een vakantie.

Waarom een vakantie goed (en nodig) is voor de gezondheid

21 februari 2019 | Door: 
Renée Hoes

Denk je tussen meetings en sportsessies door de hele tijd aan vakantie? Aan bommetjes in het zwembad, pasta eten op een terras in Milaan en een woestijnsafari in Dubai? De volgende redenen laten je niet meer denken aan vakantie, maar laten je een vakantie boeken.

Droombaan: betaald vloggen én de wereld rondreizen

21 februari 2019 | Door: 
Renée Hoes

Wie wil dat nou niet: maandenlang de wereld rondreizen terwijl dat je geen geld kost, maar juist geld óplevert. Die droom kan dit najaar werkelijkheid worden. Taalorganisatie EF Education Frist, ook wel EF Studeren in het buitenland, zoekt een vlogger die reisvideo’s wil maken. Hell yeah!

4X romantische tips in IJsland

20 februari 2019 | Door: 
Onze redactie

Uitkijken over ruige vlaktes, genieten van warmwaterbaden, wandelingen maken door uitgestrekte natuurgebieden. Het kan allemaal in IJsland. Natuurlijk kan dit in je eentje, maar samen is natuurlijk veel leuker. Vergeet dan ook niet om dit land mee te nemen in je to-visit lijst samen met je lief. Dit land kan namelijk erg romantisch zijn.

5X de mooiste stranden op minder dan 3 uur vliegen

20 februari 2019 | Door: 
Renée Hoes

Voor een mooi strand hoef je echt niet uren in het vliegtuig te zitten. Voor de tweede editie van TripTalk zochten wij uit waar je in een zucht met je luchtbed onder de arm richting het strand kan lopen. Dit zijn de vijf mooiste stranden op minder dan drie uur vliegen!

Feest, TripTalk #5 komt in de winkels te liggen

20 februari 2019 | Door: 
Renée Hoes

Hoera, TripTalk nummer 5 ligt bij de drukker. Niet alleen zijn wij enorm trots op de nieuwste editie van TripTalk, het magazine ligt vanaf nu ook in de winkelschappen. Een mijlpaal die ervoor zorgt dat we nog meer mensen kunnen inspireren met mooie reizen.

Deze Insta-pets geven jou serieuze wanderlust-kriebels

8 februari 2019 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Ken je die kiekjes van schattige Terriërs met zonnebrillen die op het strand van Tel Aviv aan het chillen zijn? Op het volgende plaatje staan ze avontuurlijk voor de Eiffeltoren of naast Cristo Redentor. Reizende huisdieren zijn een trend op Instagram. Sommige van deze Insta-pets reizen zelfs meer, vaker en zeker ook luxer dan een gemiddelde Nederlander.

8x de mooiste bounty eilanden van de wereld

8 februari 2019 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Het zonnetje op je snoet, een gevoel van complete ontspanning en een kokosnoot met daarin een heerlijk zoet drankje in je hand. Je kijkt uit over een hagelwit strand en voelt je de koning – of koningin – te rijk, als je met je voeten in het warme zeewater stapt.

3x fijnste solo-bestemmingen voor vrouwen

7 februari 2019 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Volgens tijdschrift Forbes maken vrouwen 80 procent van alle reis-gerelateerde beslissingen en boeken ze steeds vaker een soloreis. HomeToGo, een zoekmachine voor vakantiewoningen, heeft zich verdiept in deze ontwikkeling. Waar kun je als vrouwelijke solo-reiziger het best heen?

7x zien in Zagreb tijdens een vriendenweekend

7 februari 2019 | Door: 
Melanie Fuchs

Zagreb is de ideale stad voor een heerlijke, relaxte citytrip. Struin met je vrienden door het gezellige centrum, laat je verrassen door de kleurrijke architectuur en geniet van de heerlijke lokale gerechten. Zagreb is hot!

 

Copyright Reismedia BV 2019