Gadget van de week: de Thule Chasm

16 oktober 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Zoek je al tijden naar de perfecte tas voor stedentrip? Dan is je zoektocht eindelijk ten einde. De Thule Chasm is door haar formaat perfect voor stedentrips en korte vakanties.

Lees meer

5x tips om gezond te eten op reis

16 oktober 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

De wereld verkennen is het leukste om met je vrije tijd te doen. Lekker eten – en drinken – staat op een goede tweede plaats. Om te voorkomen dat je aan het einde van je reis twee kledingmaten groter moet kopen dan je voor je reis deed, geeft TripTalkje een aantal tips om gezond te blijven eten op reis.

Lees meer

5x ontbijten in Londen

15 oktober 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

In Nederland is ontbijten buiten de deur niet zo’n ding, maar in een wereldstad als Londen is het de gewoonste zaak van de wereld. Op elke hoek van de straat kun je fantastisch ontbijten, dus sla het ontbijtbuffet van het hotel maar over en geniet van de heerlijke lekkernijen van onderstaande restaurants.

Lees meer

3x brunchen in Gent

12 oktober 2018 | Door: 
Pim Pauwels

Maak een kleine trip over de grens naar onze zuiderburen. België kent tal van heerlijke steden en dorpjes waar je prima een weekend – of langer – kunt vertoeven. Geen zin in de extreme drukte van Antwerpen en Brussel? Gent is er voor je!

Lees meer

Dit zijn de leukste waterparken in Europa

12 oktober 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

De zomer van 2018 is aan zijn einde gekomen en daarmee is ook het strandseizoen afgelopen. Ben je er nog niet aan toe om je bikini of zwembroek in de kast te hangen en ‘m er pas volgend jaar weer uit te halen? Deze Europese waterparken zijn ook in de winter geopend.

Lees meer

Deze Europese kastelen wil je een keer gezien hebben

10 oktober 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Of je nu fan van geschiedenis bent of niet, wanneer je een Middeleeuws kasteel tussen de bomen omhoog ziet opdoemen, kun je niet anders dan onder de indruk zijn. Het fijne van Europa en haar turbulente geschiedenis is dat je helemaal niet ver hoeft te reizen om deze kastelen te bewonderen.

Lees meer

Zo vind je de goedkoopste vluchten ooit

8 oktober 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

September is voorbij gevlogen, maar toch voelt je zomervakantie waarschijnlijk alweer als een leven geleden. De dagelijkse sleur is er ingekropen en daarom is het nu tijd om er even tussenuit te gaan. Als je niet vast zit aan een bepaalde periode, kun je gelukkig heel gemakkelijk een goedkope vlucht vinden en van een heerlijke vakantie genieten.

Lees meer

Sportief: dit zijn de tofste winter runs van 2018

8 oktober 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

Het ritme van je voeten die de grond raken, goede muziek in je oren of juist niks meer dan de stilte om je heen. Je rent van lantaarnpaal tot lantaarnpaal, je omzeilt het verdachte hoopje viezigheid op straat, denkt er niet meer aan en je gaat door. Je vliegt een hoek om en je gaat gewoon als een speer. Wat is hardlopen toch fantastisch.

Lees meer

Zo bereid je jouw auto voor op de herfst

7 oktober 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

De herfst is de uitgelezen periode om er in het weekend op uit te trekken en steden in eigen land of net buiten te grens te ontdekken. Met een goede play-list, fijn gezelschap en genoeg snacks kom je die paar uur in de auto wel door. Maar hoe komt je auto de herfst door?

Lees meer

Dit zijn de tofste duikvakantie bestemmingen ter wereld

6 oktober 2018 | Door: 
Annabel Arkesteijn

De wekker gaat, buiten is het nog donker. Even wil je je omdraaien en lekker verder slapen. Dan besef je dat je niet in je eigen bed ligt, maar in een heerlijk zacht hotelbed, en dat vandaag de dag is waar je al die tijd op hebt gewacht: je gaat eindelijk duiken!

Lees meer

Zoek en vergelijk

Vlucht

Hotels

Huurauto

Copyright Reismedia BV 2018