Wie denkt aan Dubai denkt aan torenhoge gebouwen, luxe hotels en high class winkels. Toch is het een stad van tegenstellingen. Naast de hypermoderne omgeving is namelijk ook het oude, authentieke en traditionele Dubai te ontdekken. Zo ook terug te zien in de rooftopbars.

Bij deze rooftopbars in Dubai moet je zijn

Een lekker drankje, tof uitzicht, en een goede sfeer. Dat hebben deze rooftopbars in Dubai te bieden. Dus nog geen plannen voor in de avonden? Bezoek dan een van deze spots:

Atelier M

In de Pier 7 Toren in de Dubai Marina vind je naast een goed restaurant, ook een geweldige rooftopbar. Vanaf het terras heb je een panoramisch uitzicht over de skyline van Dubai. De magische Dubai-kriebels zullen hier door je aderen stromen. 

40 Kong

Op de 40e verdieping van het H Hotel vind je een rooftopbar met eerder gekregen titels als ‘Beste Outdoor Bar en Club’ en de ‘Beste Lounge Bar’. Een avondje proosten op het leven kan hier dus onmogelijk misgaan.

Pure Sky Lounge

Op de 35e verdieping van de Al Bahar Tower in de Jumeirah Beach Residence vind je de perfecte rooftopbar om te genieten van een waanzinnig uitzicht op de zonsondergang. Leuk: geen ingewikkelde gerechten, maar een openlucht-BBQ met snacks.

The Rooftop Terrace & Sport Lounge

In het The One&Only Royal Mirage hotel vind je een net even andere rooftopbar waar het ‘oude’ Dubai-gevoel tot leven komt. De bar heeft een traditionele en kleurrijke Arabische inrichting wat zorgt voor een warme sfeer.

En, ben je er al over naar welke rooftopbar in Dubai je wilt gaan?

Wil je nog meer doen dan drankjes drinken bij een rooftopbar? Lees dan hier onze 5 tips voor dingen om te doen in Dubai.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie!
Vul hier je naam in