Waarom je nu naar theatraal Napels wil én kan

19 april 2019 | Door: 
Puck van Beurden

Napels is een mooie, spannende, ongrijpbare, ongepolijste en rauwe Italiaanse stad. Een stad van uitersten, die je elke keer dat je een hoek omslaat verrast. Napels bruist van het leven, of je nu in een restaurant zit of op straat loopt. De stad is één groot toneel, met als hoofdrolspelers de gepassioneerde Napoletani. Italiëkenner Marco ontdekte dit ‘Italië in het kwadraat’.

Boek van de week: Hidden Nederland

19 april 2019 | Door: 
Renée Hoes

Nu het zonnetje hoog aan de hemel staat gaan wij - Hollands dat we zijn - er ineens allemaal op uit. We stappen op de fiets, starten de auto en rollen de trein in. Maar waar gaan we naartoe? Het boekje van deze week geeft daar antwoord op: Hidden Nederland.

5 x dineren in Parijs

8 april 2019 | Door: 
Renée Hoes

Nu de lente is begonnen en de eerste zonnestralen voor een grote glimlach op ons gezicht zorgen, denken wij aan Parijs. Een hemelse plek in deze vrolijke tijd van het jaar. Of je nou een echte Parijs-kenner bent, of de stad voor het eerst bezoekt, er zijn altijd restaurants om te ontdekken. Wij hebben er vijf voor jou op een rij gezet. Paris, je t’aime!

Waarom reizen jou een gelukkiger mens maakt

8 april 2019 | Door: 
Noortje Hooghiem

Volgens onderzoek van Cornell University is er weinig wat zo bijdraagt aan ons geluksgevoel dan afreizen naar bestemming onbekend. Maar, zo blijkt: uiteindelijk zijn het niet de nieuwe ervaringen die het 'm doen, maar is het onze houding tijdens een reis.

Ask a Local: 3 tips in Madrid van José

4 april 2019 | Door: 
Renée Hoes

José Manuel Corral-Gonzalez woont sinds twaalf jaar in Madrid, in een zijstraat van de Plaza Mayor. José zou een lintje van de burgemeester mogen ontvangen, zo enthousiast verkoopt hij zijn stad Madrid. Wij vroegen hem naar zijn drie leukste tips.

6 x doen in Toronto

4 april 2019 | Door: 
Onze redactie

Heb je een trip naar het prachtige Toronto in Canada op de planning? Laat de CN Tower, Distillery District en het Royal Ontario Museum links liggen en ga voor deze minder bekende to do’s en to see’s in Toronto.

Interview Grab Your Bags: met een camera en Instagramaccount de wereld over

3 april 2019 | Door: 
Puck van Beurden

Gewapend met camera en Instagram-account trekt Liselore Stap (29) de hele wereld over. Ruim 30.000 mensen volgen op Instagram haar avonturen op de voet en trekken met haar mee van de ene bijzondere plek naar de volgende. Tijd voor een kennismaking.

Waarom Helsinki leuk is voor een weekendje weg

2 april 2019 | Door: 
Joost Brantjes

Denk jij bij Helsinki alleen aan donkere nachten en dagen vol sneeuw? Think again. De Finse hoofdstad is hip, volop in ontwikkeling, makkelijk te bereiken en het hele jaar door een absolute aanrader. Van een wandeling door het Design District tot een fietstocht langs de zee, Helsinki is het ontdekken meer dan waard.

5 x bijzondere filmlocaties om zelf te bezoeken

2 april 2019 | Door: 
Noortje Hooghiem

Altijd al gedroomd van een acteercarrière, maar ontbreekt het je aan skills? Door een bezoekje aan een van deze filmlocaties waan je je héél even in het leven van een echte Hollywoodster!

Transavia springt in het gat dat WOW laat vallen

1 april 2019 | Door: 
Onze redactie

Transavia vliegt vanaf 5 juli aanstaande drie keer in de week vanuit Schiphol naar Reykjavik. Hiermee breidt ze haar netwerk uit naar het noorden. Transavia springt hiermee in het gat dat valt doordat WOW AIR de vluchten naar de hoofdstad van IJsland noodgedwongen heeft moeten staken. 

Copyright Reismedia BV 2019